Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 288
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,479

Etiketler

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

naptin be ibo.....! biraz once bu G'nin resmini bir dergide gordum, cisim olarak. canlisi bir baska, ama kizlardan dolayi tam goremiyorum be kardes ;D

masallah,masallah...!

hus55' Alıntı:
naptin be ibo.....! biraz once bu G'nin resmini bir dergide gordum, cisim olarak. canlisi bir baska, ama kizlardan dolayi tam goremiyorum be kardes ;D

masallah,masallah...!
abi zaten onu alınca ablayı da yanına bonus veriyorlarmış hani renk uyumu, arabanın karizmasına katkısından ötürü falan

bir sene oluyor nerdeyse buraya resim atmayali.... zamani geldi galiba

uzun zamandir G alis satis ile ugrasdigim icin ara verdim ama sizlere bir kac guzel G'lerimden resim atayim dedim... CM601, DH234,LM235 gecenlerde sattigim araclar. uzun sase yesil ingiliz plakali bugun gelir kismetse... HV016 colorado beige renginde olan krem 79 model. ilk uretim yilinin araci, fabrikadan cikan 36'inci G

diger resimler ise dunya capinda tanidigim arkadaslarin veya tanidiklarin araclari...

fotoraflar her zaman renklendirir bu forumlari. cok hosuma gider yeni resim gordugum zaman. ayri bir zevk katar....sizlerde paylasirsaniz cok daha iyi olur.

dikkat edin CM601 caurluklar Iceland'dan geldi ozel siparis olarak. ancak kaptdi o dev lastikleri !!

iyice hasta oldum ;D