Mercedes Gd 250

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertkertan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,145

mertkertan

Yeni Üye
İyi akşamlar

Adım Mert , İzmirden yazıyorum

Öncelikle böyle bir site için teşekkür ederim, kuranların ve emeği geçen herkesin eline sağlık ,

İnternetten 1988 model GD 250 beş kapılı dizel bir jeep buldum , sizin görüş ve bilgilerinizden faydalanmak isterim, araç ankarada ve fiyat 37500 tl , kesinlikle sizin bildiğiniz bir araç olduğunu düşünüyorum , göstererek almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim, fiyat makul mudur ? , yedek parça bulabilirmiyim ? , GD 250 şehir içinde binmek istesem, binebilirmiyim , daha önce hiç offroad ile ilgi ve alakam olmadı ama G kasa araçlar çok hoşuma gidiyor

Genel olarak bilgilerinizden faydalanmak isterim

Teşekkürler, saygılar

Etiketler
Ynt: Mercedes Gd 250

250 dizel 602 motor cok guzel bır araçtır bende de aynısı var ve memnunum .Yedek parça problemide pek yok.İzmirde zaten bu araçtan sahip olanlar var .Onlarla da tanışırsınız yardımcı olurlar. Ankaradaki araçta temiz ve güzel bir araç bence alınabilir, ama karar da parada sizin .İyi günler..
Alper

Ynt: Mercedes Gd 250

Sevgili gezenbilir ailesi malum sizlerinde bildiği üzere araçımı satmak zorunda kalmıştım dün gercekten tam bir beyefendi olan taner beye nasip oldu araçım sattığım için hala içim buruk artık istanbulda taner beyde arçımız Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah hayrını görsün inşallah. bana araçımı aldığımda yardımcı olan abilerime çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin inşallah özellikle alper abi ve hüseyin abi yardımlarınız ve verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim. gezenbilir e o kadar alıştımki araçım olmasada yinede sizlerle olmaya devam edecegim inşallah. saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR