Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan incarar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,933

incarar

Yeni Üye
Merhabalar Freelander Ailesine Katılmak İstiyorum Sizlerinde Görüşlerini Almak İstedim.. Genelde Asvalt Yolda (Ş.İçi Yollarında Durumunu Göz Önünde Bulundurursak Arazi Gibi Zaten ) Kullanacağım Arazide Çok Nadir Olarak Kullanacağım 2,5 V6 2001 Model Yada 1,8HSE 2003 2004 model almayı düşünüyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir Nelere Dikkat Etmeliyim Şimdiden Hepinize Teşekkür Ediyorum...

Etiketler
Ynt: Merhaba

conta yaktigini duymustum 1.8 olanini kullandim.fiyat icin tercih ettiginizi dusunuyorum.temizini bulmak cok zor.arazide cok performans beklemeyin asfalt gibi arazide kullanilir.yuruyen aksami biraz asfalt disina uygun degildir.bende biraz butcenizi zorlayip bir ust makyajli kasasina yonelin derim.yada daha eski modellere yonelin.bende alirken fiyatini gozununde bulundurarak almistim.masrafli arabadir dikkat etmekte fayda var.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Oğuzhan Bey Seçim Nedenim Fiyat Konusu Kesinlikle, Yakıtını Düşünmüyorum Belki Neden Diyeceksiniz -2012 1,3 Doblo Premıo Kullandım 2 Yıl Boyunca Yakıt Tasarrufu Vs. Yok 60Krş.-- Yine Aynı Aracın 1,6 Doblo 6 İleri Daha Az Yakacağını Düşünerek Aldım Hiçbir Farkı Yok 1,3 ten -- 2011 Fluence Kullandım Halaa Kullanıyorum 40 45 Krş. -- Opel Astra G Kasa Kullandım Yıllarca Yakıtta Cimrimi Cimri Kesinlikle Ama Bu Defa Freelander Düşünüyorum Fiyat Aralığım 23 - 27 Bin Fluence Alırkende Freelander Çok Düşündüm Su Eksiltme Sıkıntısı Olduğunu Duydum Bilgisi Olan Kullanan Arkadaşlar Yardımcı Olurlarsa Çok Çok Sevinirim Teşekkürler...

su eksiltmesi conta yakmasindan mutevellit,kronik sorunu bu araclarin.hararet sikintisi var. 1,8 motorda performans cok iyi degil hele lpg var ise yokus tirmanmiyo vites dusurmeden.ben olsam toyota grubuna tekrar bakardim.freelander ile yapicagin arazi kullanimini o aracla da yaparsin japon araclarinda daha kronik sorunlari azdir.ben land i aldigimda servis tanidik arkadasimindi eyvah dedi arabayi gorur gormez.aracin yag kacirmasi hidrolik direksiyon sikintisi elektrik problemi vardi.4 ceker i genelde ariza isigi yakar abs lambasi ariza isigi yakar alirken baktirmakta fayda var genelde icinden ampullerini sokuyorlar dikkat edin ince elenicek bir arac aliyorsunuz.servis fiyatlari yedek parca fiyatlari pahalidir iyi arastirin benden tavsiye

BENCE FREELANDER 1.8 ALABİLİRSİNİZ. BU ARAÇLAR DÜZGÜN USTALARIN ELİNDE MASRAF ÇIKARMAZLAR.
BİLİNENİN AKSİNE MASRAF YAPMAYACAĞINIZ NADİR JİP KATAGORİSİNDEDİR.
ÇOK MASRAFLI ARAÇ OLDUĞUNU İDDA EDEN ARKADAŞLAR SERVİS DEĞİŞTİRSİN YADA BU ARAÇLARI BİLEN İYİ BİR LAND ROVER USTASINA GÖTÜRSÜN.
KRONİK SORUNLARI OLDUĞU DOĞRUDUR. LAKİN BİRKEREYE MAHSUSTUR. YAPILDIKTAN SONRA BİRDAHA TEKRARLAMAYACAKTIR. BURADA YAPAN USTA ÖNEMLİDİR.
ARACI ALIRKEN EXPERTİZİ DOĞRU KİŞİYE YAPTIRIN VE SERVİSİNİ SÜREKLİ BİLEN KİŞİLERE YAPTIRIN.
AYRICA FİYATLAR SANILDIĞI KADAR PAHALI DEĞİLDİR. BUGÜN BİR BİNEK PEUGEOT TAMİR MASRAFLARINI SORUN BİDE FREELANDER 1.8 TAMİR MASRAFLARINI ZATEN ARADAKİ FARKIN ÇOK AZ OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ.
BİR FARKTA KULLANIM ŞARTLARINI İNCELEYİN. KARDA, ASFALTTA, ORMANDA DİLEDİĞİNİZ YOLDA HANGİSİNİ KULLANABİLİRSİNİZ. YAKIT KONUSUNA GELİNCE LPG İLE NORMAL BİNEK ARAÇLA AYNI YAKITI YAKACAKTIR. VE ÇEKİŞTE YOKUŞ ÇIKMIYO DİYEN ARKADAŞLARA CEVABEN SÖYLÜYORUM... BUYRUN GELİN FREELANDER ARACINIZ YOKUŞTA NASIL TIRMANIYO GÖRÜN. SAYGILARIMLA... ADEM KARNUÇU TEL: 0536-287-75-56
ADRES: ATATÜRK OTO SAN.SİT. 2.KISIM 32.SOK.NO: 1351 MASLAK/ İST.

peki adem bey size laf yok land servisisiniz belli ki

Adem Bey Bulunduğum İlçedede İldede Land Servisi Yok.. Ben Biniciyim Yılda 1 Defa Genel Bakıma Girecek , Gerisi Normal Yağ ve Filitre Değişimleri Onlarıda Wolksvagen Servisinde Yada Opel Servisinde Yaptıracağım Genel Bakımı Ankara Yada İstanbula Gittiğimde Yapılacak DÜşüncem Bu Söyledeiklerinize Katılıyorum Düzgün Bir Ustanın Elinden Çıktıktan Sonra Aynı Hatayı Yapma Olasılığı 0 a Yakın 2,5 V6 177 Hp Biraz Daha Kafama Yatkın Duruyor. 1,8 Ara Motor Diye Düşünüyorum Ayda Kullanacağım Km ye Bakaraktan 2.5 in Yakıt Masrafımı Çok Fazla Artırmayacağını Sanıyorum. Teşekkürler.
Oğuzhan Bey Conta Sıkıntısını Dün Bir Arkadaşımda Söyledi Ama Genelde Arazi Şartlarında Olduğunuda İlave Etti Ne Kadar Doğrudur Bilemiyorum Benim Kullanımım %95 Şehir İçi ve Şehirler Arası Oluyor..

uzun zamandir arazideyim freelander hic gormedim :smiley: koyde bozuk yolda belki.hayirli araci bulmaniz dilegi ile

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR