Ynt: Merhabalar
10 gündür fırsat bulup da buraya iki satır yazamamışım ama dostlar sağolsunlar, haberlerini aldım.
Sevgili dalyan Ertan; tel numaranızı kaydettim, oralardan geçersem mutlaka ses edeceğim.
Sevgili reis35, en kısa zamanda sevdanıza kavuşmanızı diler ve teşekkür ederim.
Sevgili Batumlu, resimlerinizi merakla bekliyorum. Siz de aracınızı zevkle kullanın, derdi az olsun inşallah.
ve sevgili foremost, dediklerinizde mutlaka haklısınız ama Heyula'mı da gelin gibi süslemeyi o kadar çok istiyorum ki...
Ancak dostlar, hele de defenderine henüz ulaşamış gençler: Hani derler ya "tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir", ben de ufaktan ufaktan tecrübeleniyorum. Öncelik madde 1: defender almadan önce yaşadığınız yerde onun ruhundan anlayacak bir usta var mı diye mutlaka soruşturun. Netekim arka tekerdeki yağ akıntısı (sızıntısı dahi değil
) için webden ısmarlayıp da ustama götürdüğüm 7 adet keçeden yalnızca birini takıp diğerlerini bana iade etti ustam. 4 tane teker ortası plastik kapağın da 3'ü böyle. Ha akıntı (ve dahi sızıntı) kesilmiş, ellerine sağlık. Ama keçeleri bora1071'in aldığı fiyatın tam 2,5 katı fiyata aldım. Bir daha oradan malzeme almam öldürseler. Acemiliğime geldi işte.
Kilometre göstergem ilerlemiyordu. Ustam km teli dedi aldım geldim, yine toplam km sayacı ilerlemiyor. Bugün tel de yerinden çıktı, arık kaçla gittiğimi bile bilmiyorum. Hoş, şehir içinde 50'yi geçmek mümkün değil artık. Heryer mobese dolu. Öndekinin peşine takılınca 50 garanti
Aracı alırken sahibi "cam fitillerini de ısmarladıydım, gelince vereyim" demişti ve geldi. Ama o ne rezil bir şey öyle: metal kızaklara bezvari bir giysi giydirmişler, sonra da katrana daldırmışlar. Takacak olan kaporta ustam 1-2 deneme sonrasında bütün bezvariler ! yerinden yırtılıp da çıkınca "üstündekiler kalsın, eskisi bundan kat kat iyi" dedi ve hepsini sanayinin çöplüğüne attık. Gerçekten böyle midir bu cam filtreleri? Yoksa benim kazıklandığım aynı yerden gelen bu fitiller mi bozuktu?
Netçe tibariyle şöyle bir 700-800 TL bakım masrafı ile Heyulam dertsiz yürüyebilir durumda. Ödül olarak iç-dış, alt-üst ve motorunu yıkattım. Banyo sonrası gözüme pek güzel göründü. Olan içinden çıkan böceklere oldu, bu kış kıyamette hepsi evsiz kaldılar ;D
Kalın sağlıcakla...