öncelikle hayırlı olsun güle güle kazasız binmeniz dileğiyle kolunuz içinde geçmiş olsun.
buji kablolar , yağ, filtreler, distribütör bakımından sonra sanırım doğru değerleri bulacaktır. sıralı olmadığına göre iyi bir usta tarafından iyi bir ayarla çağların söylediği değerleri yakalarsınız sanırım. tabii ayağınızın gazla olan ilişkisinin de bu değerlerde büyük etkisi var.
çağlar benim lpg son 1 aydır arızalıydı iş yoğunluğundan istanbula gidip baktıramadım (Prins marka ve edirnede servis yok) burada gösterdiğim bir iki yer yok beyin gitmiş yok regülator rahmetli, program hatası olabilir vs sabaplarla beni uyuttukları için istanbula gideceğim zamana kadar benzinle binerim diyordum ki
konvertöre baktırmak için gittiğim egzoscumun yanındaki tabiri caizse fırlama lpg'ciyi bulana kadar. çocuk bütün gece uğraşıp tüm tesisatı söktükten sonra beyne giden kablolardan birinde ek yeri olduğunu ve kablonun yandığı için çalışmadığını tespit ediverdi. şimdi gürül gürül çalışıyor, vay benim giden benzin paralarına, ama benzinde de pis kaçıyor meret ;D