MERHABALAR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avampire Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,152

avampire

Yeni Üye
Yer
KOCAELİ
MERHABALAR BEN 40.000 İLE 45.000 TL ARASINDA ARAZİ TAŞITI YADA JİP ARIYORUM BANA NEYİ TAVSİYE EDERSİNİZ YADA CHERY TİGGO HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

Etiketler
Ynt: MERHABALAR

Selamlar
sizden ricalarım..
1) Lütfen büyük harf kullanmayın, zira forumlarda "bağırmak" maksadı ile kullanılır
2) Açtığınız konuların başlıklarını, paylaşmak istediğiniz konu ile ilgili seçmeniz , amacınıza ulaşmanızda daha verimli olacaktır.
iyi günler dilerim, reha

Selam,
aramıza hoş geldiniz. size daha "akılcı" önerilerde bulunabilmemiz için, arazi taşıtından beklentilerinizi bizimle paylaşabilir misiniz lütfen? reha

Öncelikle aramıza hoş geldin kardeş.
sitede aradığın hemen hemen her şeyi bulabileceğini söyleyebilirim. Çok tecrübeli arkadaşlarında bu konuda sana fikir verebilirler.
Ancak kanaatimce öncelikli olarak aracı hangi amaçla kullanacağınız konusu öne çıkıyor. Yani ne kadar yeterli bir arazi aracı istiyorsun. Off road mı yapacaksın. Şehir içerisinde mi gezeceksin. Daha çok asfaltta mı kullanacaksın gibi sorular ilk akla gelenler.

Gerçi ayırmış olduğun bütçe ile her ikisini de çok güzel yerine getiren araçlar alabilirsin :smiley:

Ama o kadar para vermişken ( Chery ciler kısmasın) Chery e gelene kadar gün akşam olur :smiley: En son tavsiyelerimden biridir diyebilirim.

Dediğim gibi tekrar hoş geldin. Öncelikli olarak kullanım amacını yazarsan yönlendirme konusunda arkadaşlar daha iyi fikir verebilecek, ve daha iyi yönlendirme yapabileceklerdir.

Saygılarımla

İshak Beyin de dediği gibi önce kullanım amacınızı belirlemeniz gerekli
Ancak cherry olabilir mi dediğinizde cadde için 4x4 arıyormuşsunuz gibi düşündüm
Benim kanaatimce cherry bir arazi aracı olamamış sadece 4 tekerlekten çekiş sistemi olan yüksek bir binek araç. Ben ve Gezenbilirden bir çok kişi size bu aracı kesinlikle tavsiye etmeyecektir.

selam

o zaman şöyle diyelim yani ben off road jipi aramıyorum çünkü vaktim olmuyor işe gitmye tatile çıkmaya nebileyim asfaltta kullanmaya 4x4 yada normal arıyorum yani konforlu bir araç arııyorum ufak taksi alacağıma bu paraya jip almak tercihim oldu ama işte tam bu noktada takıldım honda crv toyota rav4 subaru yani önerilerinizi bekliyorum hepinize teşekkür ederim

2001-2004 arası bulursun 45-50 ye kardesim biraz arastır ;)
hiç pişman olmazsın inan ;)
hersey gönlünce olsun görüşmek üzere biz buralardayız ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR