Mersin Sunturas Gezisi (27 haziran 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,163
Ynt: Mersin Sunturas Gezisi (27 haziran 2010)

İnşaallah yakında geliyorum temmuzun 10 dan sonra gibi ama tam belli değil 18 inde Erdekte olacağım biraz oraları gezeyim sonra mersindeyim artık ;D telsiz konusunda pek bilgim yok biz sadece aselsan 4014 el telsizi kullanıyoruz mersindeki gezilerdede minton el telsizi kullanıyoruz gayet güzel idare ediyor konvoy için ideal sana sadece tavsiyem aselsan kobra el telsizi fiyatıda makul bayada sağlam ve iş görür sanıyorsam 130 TL civarında 2 adet.

Etiketler

teşekkürler mersinli dostlarım herşey için teşekkürler

bendeki fotoları da eklemek isterdim ama fotograf makinem taşucunda kaldı artık 15 gün sonra eklerim

güzel sohbetleri için gazi abime devrime boraya sonsuz teşekkürler en yakın zamanda tekrarlayalım

hatta sizde bizim 2 nci SİVAS OFF_ROAD oyunlarına gelin sizi bir misafir edeyim .

kismet olursa bir dahaki sefere Dinodefender le gelecem

P1090692 (Medium).jpg

Gezinin ayrı konusu olması iyi olmuş. Bülent abi resimlerini de bekliyoruz.

Buarada çıktığınız tepenin zemini çam iğnesiyle kaplı mı yoksa normal toprakmıydı?

zorlu05' Alıntı:
Ülkemin her yeri güzel benim ..ömrüm yetermi gezmeye bilmem :(

önemli olan huzurlu olabilmek, gezmek güzeldir ama kafanın rahat olması lazım :smiley: inşallah yeni yerler görmek hepimize kısmet olur hayatta ;)

lns' Alıntı:
Gezinin ayrı konusu olması iyi olmuş. Bülent abi resimlerini de bekliyoruz.

Buarada çıktığınız tepenin zemini çam iğnesiyle kaplı mı yoksa normal toprakmıydı?

normal topraktı ama çok iyi kıvamdaydı :smiley: lastikler tutunuyordu zemine. bülent abi 15 gün sonra demiş kalan resimlere, bekliyeceğiz ;D

sinan54' Alıntı:
güzel ve keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

sağolun. sakarya pamukova'da sanırm sizin hazırladığınız uğur çevik'in jimny de harikaydı. elinize sağlık. ücretsiz danışmanlık hizmetide veriyormusunuz :D

bora1071' Alıntı:
sağolun. sakarya pamukova'da sanırm sizin hazırladığınız uğur çevik'in jimny de harikaydı. elinize sağlık. ücretsiz danışmanlık hizmetide veriyormusunuz :D

evet o işi murat karahan (rescue team) arkadaşımız veriyor. görüşmek üzere

Bora şu yazın sıcağında her ne kadar kar çamur olmasa da güzel bir gezi yapmışsınız. Oralar çok güzel yerler ama daha gezecek çok yer var bizim buralarda. İnşallah hep beraber konvoy halinde gezme şansımız olacak :smiley: Görüntüler çok güzel... İnsanın canı çekiyor ne diyim ;D

versus' Alıntı:
Bora şu yazın sıcağında her ne kadar kar çamur olmasa da güzel bir gezi yapmışsınız. Oralar çok güzel yerler ama daha gezecek çok yer var bizim buralarda. İnşallah hep beraber konvoy halinde gezme şansımız olacak :smiley: Görüntüler çok güzel... İnsanın canı çekiyor ne diyim ;D

tabiki esas gezileirmiz kışa oalacak. eksikleri tamamlayalım araçlarımızında önce. profil resmi artık zj olsun seninde kardeşim ;D

Bora sende en az benim kadar insanın motorundan ayrılmasının ne kadar zor olduğunu biliyorsun :-\
Bende hala o pırıl pırıl kromajlı ve gümbür gümbür sesli Dragstarımı çok özlüyorum. Belki sattım ama hala içimde durur ::smiley:

versus' Alıntı:
Bora sende en az benim kadar insanın motorundan ayrılmasının ne kadar zor olduğunu biliyorsun :-\
Bende hala o pırıl pırıl kromajlı ve gümbür gümbür sesli Dragstarımı çok özlüyorum. Belki sattım ama hala içimde durur ::smiley:

ben özlemiyorum motorsiklet ustaları o kadar soğuttuki beni bu işten ;) benim işim arazide birde kamp olayını çok sevince defender işime geldi :D bagaj hacmi ktm'ye göre 20 misli fazladır en az. en son enduroclub festivaline özellikle kendimi sınamak için gittim, o eski enduro heyecanımda kalmamış. motorda test ettim orada. yaşlanıorum sanırım ayrıca evlenme zamanım geldi gibi ;D

Tabii sonuçta benim motor cruiser olduğu için tarzımız farklıydı :p E bi de benim motor süper temizdi ve ustası çok iyiydi, senin yaşadığın problemleri hiç yaşamamıştım.O yüzden hala özlemle bakarım resimlerine. Ama tabii off-roadun zevki yok, doğa da gezinmek tamamen farklı bir duygu, insan aynı motorda ki gibi bunda da özgür olduğunu hissediyor.sanırım beni çekende özgür olma duygusu ve adrenalin ;D

o zaman seini için birkaç eski motorunun bir benzerini resminden atayım. gazi bey için bir günde 854 km sürüp karadenizereğli'den mersin'e sürdüğüm ve satan kişinin ağlayarak bize teslim ettiği motor :D (650 lik dragstar 2008 model)

30860_398214948873_618723873_3950429_5943037_n.jpg

30860_398213883873_618723873_3950412_1740668_n.jpg

30860_398214393873_618723873_3950419_3566577_n.jpg

30860_398216793873_618723873_3950462_125705_n.jpg

30860_398217488873_618723873_3950473_5107551_n.jpg

Beni ağlatacaksın bak, duygusala bağlıyacağım az kaldı. Gidip biraz damardan V8 sesi alayımda kendime geleyim bari, olmayacak böyle ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.