Mersin/Tarsus Kadıncık Vadisi Tanışma Gezisi : 18 Temmuz 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,794
Ynt: Mersin/Tarsus Kadıncık Vadisi Tanışma Gezisi : 18 Temmuz 2010

Arkadaşlar hepinize teşekkürler gerçekten keyifli bir gezi oldu.

Etiketler

fatih napalım koçum senin daha askerliğin çok seni bekleyecek olursak arabalarımız paslanır valla.

ERLER' Alıntı:
Gezin bakalım bensiz Hakan abi snrada görde askerden firar etme ;D ;D ;D
hadi bitir fatih şu askerliği sen gelene kadar bendebir araç alırım hep beraber gideriz.

bora resimler icin tesekkürler,güzel resimler cekmissin.güzel yerlere gitmissiniz imrendim.gezenbilir,yiyenbilir,icenbilir diyorsunuz yani ;)

arkadaşlar gerçekten hoş bir gezi olmuş darısı aracımla bana biter bitmez yanınızdayım ayrıca bora fotolar harıka defender araçlar arasında yine farklı durmuş

Hamdi SEZER' Alıntı:
bora resimler icin tesekkürler,güzel resimler cekmissin.güzel yerlere gitmissiniz imrendim.gezenbilir,yiyenbilir,icenbilir diyorsunuz yani ;)

abi senin gelmeni bekliyoruz yeni rotalarımız için. ;)

foremost' Alıntı:
arkadaşlar gerçekten hoş bir gezi olmuş darısı aracımla bana biter bitmez yanınızdayım ayrıca bora fotolar harıka defender araçlar arasında yine farklı durmuş

defender farkı her yerde hissedilir :D aracına bir isim buldun mu? yoksa gerek yokmu diyorsun ;D

ne diyeyim içim içime siğmiyor kareleri gördükçe dağlar çağrıyor sanki beni inşallah bir an evvel ekibe katilirim ayrıca aracıma kendi patenti bize ayıt firmamızın marka ismini koymaya karar verdim FOREMOST anlamı en öndeki, önde gelen ,baştaki anlamı isim olarak düşünüyorüm bora kısmet

teşekkür ederim bora vinç için seni bekliyorum haberin olsun görüşürüz

Arkadaşlar güzel gezi olmus.Daha önceden bir programın olduğu için katılamadım.Bir daha ki gezilerde gorusmek üzere..

CJ7V8' Alıntı:
Arkadaşlar güzel gezi olmus.Daha önceden bir programın olduğu için katılamadım.Bir daha ki gezilerde gorusmek üzere..

tabiki görüşeceğiz. zorlu rotalar çıkarmanı bekliyoruz senden ;)

Şu ayaklar suda oturma eylemi ne mükemmeldir.Ben de Mersin'in bir ilçesindeyim şu anda ve aşırı sıcaklar var bu ara.Bizim buranın da vardır bir çayı..Yıllar oldu böyle ayaklarımızı sallayıp oturmayalı ama sanırım çok yakında bunu tekrarlıycam :smiley:

Vallahi ayakların suda durma eylemi çok zevkli de çok uzun sürmüyor açıkçası. bi süre sonra donma gerçekleşiyor :D
Sami bunlar kışa antrenman diyelim, daha çok mangal eylemi :p

Arkadaşlar çok güzel anları ve fotoğrafları paylaşmışsınız.. güzel yerler ama ne yazık ki bilmediğimiz gitmediğimiz güzellikler.. Sizlerden ricam bundan sonraki gezilerinizde lokasyon bildirirseniz biz de ilerleyen zamanlarda planlarımız aqdahil edebiliriz... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri