Mersin; Tarsus - Kadıncık Vadisinde Tanışma Gezisi (18 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,007

bora1071

Zirve
Yer
mersin
18 Temmuz 2010 pazar günü saat 09:00'da Tarsusta buluşup yaklaşık 20 km mesafedeki Kadıncık Vadisinde tanışma ve piknik havasında bir gezi yapmak istiyoruz. Bu gezimize Adana, Mersin, Tarsus, Osmaniye ve Hatay'dan katılabilecekleri bekleriz.

Gezi Programı:

09:00 'da Tarsus Devlet Hastanesi karşısındaki Meydan Dürüm'de buluşma

09:30 Piknik alanına hereket ve çamlıyayla yolu üzerinde petrol istasyonunda mola aparatif kahvaltı ve çay ikramı

Herkesin ailesi ile katılabileceği bir gezi olacaktır.

Alana ulaşım yolu asfalt olduğu için tüm üyelerimiz isterlerse hususi otomobil ile gezimize katılabilirsiniz.

Herkes kendi yiyecek ve içeçeklerini, masa sandalye vs. eşyalarını getirecektir.

Gezi ile ilgili yer konusunda ve ulaşım konusunda ayrıntılı bilgi için Hakan Meydan arkadaşımızın telefonu verelim :smiley:

Hakan Karagözlü 0 535 850 01 26

benim numaram Bora Konuk : 0539 428 09 91

Etiketler
Ynt: Mersin; Tarsus - Kadıncık Vadisinde Tanışma Gezisi (18 Temmuz 2010)

Arkadaşlar gezimiz hem tanışma hemde başlangıç amaçlı olacak gideceğimiz yer Tarsusa yaklaşık 20 km uzaklıktadır. kadıncık vadisi çamlıyayla yolu üzerinde olup iki vadi arasından toroslardan gelen suyun oluşturduğu akarsu yatağıdır,Bugün resimleride yüklemeye çalışacağız güzel bir aile gezisi olması dileğiyle herkesi bekleriz.

kadıncık barajına yaptığımız önceki gezi ww.gezenbilir.com/index.php?topic=35126.0

1-HAKAN KARAGÖZLÜ CHEEROKEE XJ
2-BORA KONUK DEFENDER
3-HÜSEYİN ÖZTALAŞ VİTARA
4-İRFAN ASLAN FORD CONNECT

2-BORA KONUK DEFENDER
3-HÜSEYİN ÖZTALAŞ VİTARA
5-FIRAT ERCİYES FORD RANGER

2-BORA KONUK DEFENDER
3-HÜSEYİN ÖZTALAŞ VİTARA
6-YAVUZ ATEŞ FORD FOCUS

Ben büyük bir ihtimal geliyorum.Cuma saat 5 gibi kesinleşecek benim durumum.O konuda yeniden bilgilendiririm.
Araç konusunda benim aracım gidilecek yere gider mi bilmiyorum..Çukur,kasis,tümsek,hendek gibi yerlerden uzak durmaya çalışıyorum..Onun dışında kişi sayısı olarak 3 kişi oluruz.

Hilal Ayça Seyhan - e34 5.20i :smiley:

2-BORA KONUK DEFENDER
3-HÜSEYİN ÖZTALAŞ VİTARA
6-YAVUZ ATEŞ FORD FOCUS
7-HİLAL AYÇE SEYHAN BMW 520İ
8-ALİ BORAZAN TOYOTA 4RUNNER

ayça hanım gideceğimiz yer hep asfalt yol sadece piknik yapacağımız yerde su akıntısı var zaten piknik yapacağımız yerde, 200 metre mesafede, oırayıda yürüyerek geçebilirsiniz yanınıza terlik getirirseniz iyi olur çünkü heryer su.

Yürümekte problem olmaz.O arada bol bol foto çekerim :smiley: Ama tek sorun arabayı bırakabileceğim uygun bir yer olucak mı ?

Hilal hanım vadi gişinden sonra konaklanacak yere sizi taşırız aracınız için park sorun olmaz [attachment=1]vadi girişi [attachment=2][attachment=3][attachment=4]

~~tutku~~177.jpg

~~tutku~~178.jpg

~~tutku~~186.jpg

~~tutku~~182.jpg

aracı pardon bmw yi bırakacağınız yer ile piknik alanı birbirine yakın aynı hatta gözüküyor yani ;) gözükmez ise zorbeyin tavanı yerden 2,25 cm + 1,83 boy ile rahat rahat görürsünüz siz ;D

önceki gezilerimizden görüntüler [attachment=1][attachment=2][attachment=3]

~~tutku~~173.jpg

~~tutku~~174.jpg

~~tutku~~179.jpg

ayça hanım hiç dert etmeden aracınızı düşünmeden rahat rahat eğlenebilirsiniz inanın bana arabanızın kapısını dahi kilitlemenize gerek yok o kadar emniyetli yerler yukarıdaki köylerde kapık açık git 10 gün sonra gel eksiksiz herşeyini geri bulursun HERKESE BOL EĞLENCELER
biraz önce meydan dürümün önünden geçerken aklımdan geçti keşke bende gitseydim dedim içimden lakin pazar günü çocuklara günübirlik deniz keyfi sözümüz var başka zaman kısmet olur inşallah ama yinede kanlarına girme çabalarım devam ediyor nuh diyor peygamber demiyorlar... :smiley:

NOT:arkadaşlar suyun rengi normalde yeşil mavi karışımı ama biz girdikten sonra bu rengi aldı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR