muzafer almanya,ya girmis,yarin sabah bize 70 km yakindan gecip firansaya devam edecekmis,sabah 9 gibi yanina gidip defenderin vincini teslim edecegim.büyük ihtimalle gelecek hafta sonu mersinde olur.bazi araclar da simdiki tamponun altina monta etmisler,bakarsiniz nasil olacak.
sabırsızlıkla zemin aşamasını bekliyorum, zemin sacın üzerine sift izalasyon onun üzerine sudan etkilenmeyen 3-4 milim kalınlığında kaucuk benzeri bişey ve üzerine padallerin altından başlayarak aliminyum.
sabırsızlıkla zemin aşamasını bekliyorum, zemin sacın üzerine sift izalasyon onun üzerine sudan etkilenmeyen 3-4 milim kalınlığında kaucuk benzeri bişey ve üzerine padallerin altından başlayarak aliminyum.
hamdi abi würth marka bilirsin alman malı onun araç tabanı için bir ürünü olabilir. araştırırsan buradan da bakabiliriz yoksa 1 koli gönderirsin olmazmı?
hamdi abi würth marka bilirsin alman malı onun araç tabanı için bir ürünü olabilir. araştırırsan buradan da bakabiliriz yoksa 1 koli gönderirsin olmazmı?
bora dogrudur,würth alman mali buradan alabilirimde,göndermek getirmek proplem oluyor.winci gönderip,telsizide getirirsem bu seferlik iyi olacak.diger eksiklerini ben defenderle buraya gelirsem doldururum öyle gelirim.