Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,992
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Ne güzel olur belki bende toplanmış alırımda gelip orda o kokuyu almak muhteşem olur.
Şimdi abine hak verdin değilmi?Ben 98 de birtane almıştım benzinli 90 bir o zaman bir dostumun ısrarına dayanamadım babası için beni ikna etti ve 99 da sattım yıllarca masraf etmeden bindi şimdi ne oldu bilmiyorum devrini vermek için sıkıntı yaşadım o nedenle aramız açıldı birdahada görüşmedik zaten görüşmemde bana yalan konuştular para için.Nerdeyse ruhsat pilakayı zayinden çıkartıp arabayı tescilden düşürecektim.Öyle bir deneyimim olmuştu.İyi aabaydı kendim toplamış adam etmiştim.bence zevkli iştir çivatayla somunla uğraşmak.
Kalın sağlıcakla.

Etiketler

gazi sezer' Alıntı:
roll cage kaporta ile aynı renk

Ben bunun aynısını yaptırdım. Ama roll-cage siyah boyalı.
Roll-cage'in üzerine de şık ve kullanışlı bir portbagaj tasarladık.

sisdagili61' Alıntı:
Ne güzel olur belki bende toplanmış alırımda gelip orda o kokuyu almak muhteşem olur.
Şimdi abine hak verdin değilmi?Ben 98 de birtane almıştım benzinli 90 bir o zaman bir dostumun ısrarına dayanamadım babası için beni ikna etti ve 99 da sattım yıllarca masraf etmeden bindi şimdi ne oldu bilmiyorum devrini vermek için sıkıntı yaşadım o nedenle aramız açıldı birdahada görüşmedik zaten görüşmemde bana yalan konuştular para için.Nerdeyse ruhsat pilakayı zayinden çıkartıp arabayı tescilden düşürecektim.Öyle bir deneyimim olmuştu.İyi aabaydı kendim toplamış adam etmiştim.bence zevkli iştir çivatayla somunla uğraşmak.
Kalın sağlıcakla.
isterseniz getirin burada toplayalım yada abime hakverdiğim gibi biz alıp toplayıp size teslim edelim. geçmişte baya deneyimler edinmişsiniz.

[quote author=ihg70 lilnk=topic=53976.msg626805#msg626805 date=1271870996]
Ben bunun aynısını yaptırdım. Ama roll-cage siyah boyalı.
Roll-cage'in üzerine de şık ve kullanışlı bir portbagaj tasarladık.
[/quote]
selam, arkadaş.! roll cage düşünüyoruz hazır yapılı satan firma biliyormusuz.?

Yürüyen araba alamayınca yürmeyeni alıp yürüttüm önce zorlandım sonra hoşuma gitti.Ustalarla çıraklarla ben iş çıkışı giderdim dükkana kaporta değil ama zımpara macun motor difransiyel şanzıman söküp dağıtıp toplamayı bile becermiştim.Sabah işe bir giderdim ellerim yağ ve benzinden perişan olmuş ne yapayım seviyordum araba toplamayı satıp parada kazandım iyide kazandım ve arkadaşlarımla yedim şimdi o arkadaşlar ne arar ne sorar arpa bitti ya.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Yürüyen araba alamayınca yürmeyeni alıp yürüttüm önce zorlandım sonra hoşuma gitti.Ustalarla çıraklarla ben iş çıkışı giderdim dükkana kaporta değil ama zımpara macun motor difransiyel şanzıman söküp dağıtıp toplamayı bile becermiştim.Sabah işe bir giderdim ellerim yağ ve benzinden perişan olmuş ne yapayım seviyordum araba toplamayı satıp parada kazandım iyide kazandım ve arkadaşlarımla yedim şimdi o arkadaşlar ne arar ne sorar arpa bitti ya.
Kalın sağlıcakla.
ı
siz neler yapmşsınız böyle, sisdağlı aynı pencereden bakıyoruz bu konuda bende tamircide,kaportacıda uğraşmaya bayılıyorum.

gazi sezer' Alıntı:
selam, arkadaş.! roll cage düşünüyoruz hazır yapılı satan firma biliyormusuz.?

Hazırı yok arabaya göre model seçip yaptırıyorsun, Mehmet Becce (Demart) bunu yapıyor vede profesyonel olarak. ;D

gazi sezer' Alıntı:
Defender 110 için standart bir roll cage yokmudur.?

standart yapıp satan yok benim bildiğim bu daha çok yarışlar için gerekli olduğundan sipariş yapılıyor :smiley:

egeli 34' Alıntı:
standart yapıp satan yok benim bildiğim bu daha çok yarışlar için gerekli olduğundan sipariş yapılıyor :smiley:
hazır bulunmassa yaptırmayı düşünüyorum, buralardada deneyimli kişide yok yap boz mantığı ile yaptırcağız artık.

hepinize iyi aksamlar,kardes sabah muzaferle bulustuk,vinc,i teslim etdim.parise gitdi,haftaya yük alip türkiye,ye gidecek.isin yarisini basardik.insallah sag salim mersine kadar gider.

gazi sezer' Alıntı:
çayırağası, damda 5-6 kişi oturur rahatlıkla
kardes bizimki daha saglam,kenarlari daha yüksek,ortaya sini,kenarlara sark yastigi koyup,sira geceleri yapip,gecede ay,i yildiz,lari seyrederekten yatmak istiyorum.hayellerim imkansizmi ne dersin.?

Hamdi SEZER' Alıntı:
hepinize iyi aksamlar,kardes sabah muzaferle bulustuk,vinc,i teslim etdim.parise gitdi,haftaya yük alip türkiye,ye gidecek.isin yarisini basardik.insallah sag salim mersine kadar gider.
iyi akşamlar.! çayırağası, vinç'i getirmeden gelme mersin'e dedik; bakalım ne olacak, nede yakışır ama..!

Hamdi SEZER' Alıntı:
kardes bizimki daha saglam,kenarlari daha yüksek,ortaya sini,kenarlara sark yastigi koyup,sira geceleri yapip,gecede ay,i yildiz,lari seyrederekten yatmak istiyorum.hayellerim imkansizmi ne dersin.?
katılıyorum sana, sadece zemini güzel olmuş; ne imkansızı çayırağası ben imkansız diye birini tanımıyorum, 10 gün içinde damı hariç hazır,damınıda sen 1 ayda bitirsin haziranda damda yatarız.

nede yakışır ama bu vinç, fransa'yıda görsün gelsin bakalım.

EWR13000.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR