KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selamlar. Ben Adana'dan Zeki.Aracınız ile ilgili herm türlü yedek parça konusunda yardımcı olabilirim.Ben Adana da LR OTOMOTİV firmasının sahibiyim. Her model LAND ROVER araçların yedek parçalarını satmaktayım.Yedek parça konusunda her zaman arayıp sorabilirsiniz. İbrahim beni tanıyor. Sizinlede tanışmak isterim.Telefonum 0532 4451615. Görüşmek üzere.
Gazi abi kolay gelsin bizin defender hikayemizde başladı yenileme anlatımı yayında sana linki gönderiyorum sizin aracında resmi haberi olsun
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59316.new;topicseen#new
çayırağası, evin altında kuma saplanmış bir fort ranger çektim, balkondan baya seyrettim baktım bir kaç jeep geldi kurtarmaya ama nafile, birikmiş kalabalık öyle bir hava ile indim ki aşağı tahmin edersin, çektik diyorum çünkü defender'da en az benim kadar gururulu idi sanki anlıyordu o kadar kalabalığın teşekkürünü.( Fotoğraf makinam olmadığı içiin resimleyemedim )
daha aracın tavan sepetine sabitleyip takmadım ancak basit bir kürek. şu resimdeki gibi birşey. adana'da söylemezoğlu inş.malz.firmasına bakabilirsin.(3521687)