Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,885
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

zektap' Alıntı:
Selamlar. Ben Adana'dan Zeki.Aracınız ile ilgili herm türlü yedek parça konusunda yardımcı olabilirim.Ben Adana da LR OTOMOTİV firmasının sahibiyim. Her model LAND ROVER araçların yedek parçalarını satmaktayım.Yedek parça konusunda her zaman arayıp sorabilirsiniz. İbrahim beni tanıyor. Sizinlede tanışmak isterim.Telefonum 0532 4451615. Görüşmek üzere.
Selam Zeki arkadaş teşekkür ederiim ilginize, adana'ya yolumuz düştüğünde uğrarız tanışırız, Orhan arkadaşımız gibi bizede bir kebab ısmarlasınız herhalde :smiley:

Etiketler

zektap' Alıntı:
Orhan abicim selamlar. Seni tekrar gördüğüme çok sevindim abi.Adna'ya gelirsen mutlaka bekliyorum. Kebaplar seni bekliyor...Görüşmek üzere...

İnşallah dostum birgün bir yerlerde mutlaka ,kendine iyi bak bol kazançlar.

Gazi abi kolay gelsin bizin defender hikayemizde başladı yenileme anlatımı yayında sana linki gönderiyorum sizin aracında resmi haberi olsun
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59316.new;topicseen#new

çayırağası, evin altında kuma saplanmış bir fort ranger çektim, balkondan baya seyrettim baktım bir kaç jeep geldi kurtarmaya ama nafile, birikmiş kalabalık öyle bir hava ile indim ki aşağı tahmin edersin, çektik diyorum çünkü defender'da en az benim kadar gururulu idi sanki anlıyordu o kadar kalabalığın teşekkürünü.( Fotoğraf makinam olmadığı içiin resimleyemedim )

bu arada güvenliğe söyledim kuma batan araba olurda ben evde olmaz isem söyle çağırırım ama bir kasa miller karşılığı gelir de diye..

gazi sezer' Alıntı:
bu arada güvenliğe söyledim kuma batan araba olurda ben evde olmaz isem söyle çağırırım ama bir kasa miller karşılığı gelir de diye..

benim aracı denediğimiz kumsala 2 saat önce araçta 5 kişi gittik ama batmadan çıktık. sorun olsaydı arardım gazi abi biliyorsun :D

bora1071' Alıntı:
benim aracı denediğimiz kumsala 2 saat önce araçta 5 kişi gittik ama batmadan çıktık. sorun olsaydı arardım gazi abi biliyorsun :D
yeterki 1 kasa miller hazır olsun işim varsada bırakır gelirim çekmeye, bu arada telsiz ne yaptın bulabildinmi ?

gazi sezer' Alıntı:
yeterki 1 kasa miller hazır olsun işim varsada bırakır gelirim çekmeye, bu arada telsiz ne yaptın bulabildinmi ?

telsiz bakamadım abide bu hafta içi bakayım artık ;) kürek aldım :D

Bora kolay gelsin nasıl bir kurek aldın resimleri ekle son rotuş olarak bende alabilirim

foremost' Alıntı:
Bora kolay gelsin nasıl bir kurek aldın resimleri ekle son rotuş olarak bende alabilirim

daha aracın tavan sepetine sabitleyip takmadım ancak basit bir kürek. şu resimdeki gibi birşey. adana'da söylemezoğlu inş.malz.firmasına bakabilirsin.(3521687)

kürek.jpg

tamam sen bir monte et aracın üzerinde görelim bakalım bende burada bu dediğin yere bakacağım

çamlıyayla gezimizde bizi ağırlayan meteeor yani sefa beye çok teşekkürler. hazırlattığı tava enfesti :smiley: planlasak böyle güzel olmazdı herşey ;D

CIMG6256.jpg

CIMG6257.jpg

CIMG6258.jpg

CIMG6259.jpg

CIMG6260.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR