Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 316
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,034
Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

haklısın günay abi bu konu biraz sönük kaldı tekrar gündeme getirmek gerekli
bizde beklemedeyiz

Transporter' Alıntı:
Sagol Yücel Admin arkadaşlar sagolsunlar konu ile ilgili bir plan yapıyorlar,birkaç güne belli olur..Bayram öncesine yetiştirmek istiyoruz..En azından bir kısmını..

Etiketler

Günay Bey, organizasyon tamamlanmak üzere. Gün içerisinde bilgi vereceğim :smiley:

Sevgili arkadaşlar, bir süredir üzerinde çalıştığımız yardım kampanyası ile ilgili bütçe çalışmalarımız tamamlandı. Aşağıda 4 kişilik bir aile için bir aylık ortalama bir erzak listesi bulunmaktadır:

Zeytin 1 kg
Kuru fasulye 1 kg
Peynir 1 kg
Nohut 1 kg
Bal 500 gr
Patates 5 kg
Reçel 500 gr
Soğan 5 kg
Çay 1 kg
Çiçek yağ 2.5 kg
Pirinç 2 kg
Şeker 2 kg
Makarna 5 pkt
Tuz 1 pkt
Salça 1.5 kg
Mercimek (kırm/yeşil)1 kg
Bisküvi 1 kg
Un 1 kg
Kahve 250 gr

Liste 1 aylık, tahminimce 3 aylık olacak şekilde kumanya hazırlamamamız kafi gelecek gibi görünüyor. Listede daha önce süt yer alıyordu fakat bayatlama durumu nedeniyle listeden çıkardım.

Kumanya temini için Rami Hali'nden Remzi Bey ile temas kurdum (ki kendisi bütçeyi hazırlayan arkadaşımın tanıdığıdır). Kendisi tüm yiyeceklerin temini konusunda yardımcı olacağını ve yarın beni arayacağını belirtti. Bayramdan önceye yetiştirmek istediğimizi, gerekirse bizim de her türlü koşturma için yardım edebileceğimizi belirttim. Yarın kendisi temin durumu ve fiyat konusunda bana bilgi verecek, ben de durumdan sizleri haberdar edeceğim. Ayrıca bir bilgi mesajı tüm üyelerimize gidecek.

Hepinize ilginiz ve sabrınız için teşekkür ederim.

Hanelerde yaşayan kişi sayısı da aşağıdadır. Bu konuda Birden Bey'e teşekkür ederiz.

HANE KİŞİ
1 4
2 3
3 2
4 3
5 2
6 2
7 4
8 2
9 2
10 4
11 2
12 2
13 2
14 4

Ayrıca 10,12,2,3 yaşında ve bir tane de 6 aylık olmak üzere toplam 5 çocuk var.

bayramdan önceye yetiştirebilirsek baya makbule geçer diye düşünüyorum
ben rami ye yakınım araç konusunda sıkıntı çekerseniz 10-15 dakika içinde gelirim

murat çalışmaların içi kutlarım seni, kusura bakma yardımcı olamadık sana

bayramdan önce yani bu pazar o tarafa gidip elimizdeki yardım malzemelerini dağıtalım bence, herkes kendince bişeyler alıp, evdeki kullanmadığı giysileri toplayıp bölgeye gidelim, bi ön yardım olsun, çünkü bayram öncesi site olarak organize olmak zor görünüyor

Arkadaslar,
sanirim arada kacirdim ben... nasil katkida bulunabilecegiz bu kampanyaya (maddi olarak..) ayrica kismet olur ise pazar gunu ekibe ben de katilmak isterim.. ayrica, erzagin yani sira da birseyler alacak miyiz (battaniye, palto vs.. ) bu konuda deneyimi olan arkadasimiz var mi? selamlar, reha

Dostlar, kıyafet konusunda da çalışmalarımız var. Dağlarkızı kullanıcı adlı arkadaşımız Ankara'dan Birden Bey'in yardımıyla birkaç koli kadar kıyafet gönderecek. Bunun dışında iaşe kısmı için her haneye bir adet kumanya düşecek şekilde bir bütçe hazırladık. Bununla ilgili fiyat ve temin süreleri konusunda yarın net bilgi verebileceğim. Pazar günü için organize olabilirseniz eğer (tabi Ankara'dan gelecek olan koliler de gelirse) öncelikli olarak kıyafet yardımıyla başlayabiliriz. Bunun dışında kumanyaların bayramdan önce teslim edilebilmesi için elimden geleni yapacağım. Eğer öyle olursa arefe günü gibi (en geç) kumanyaların teslim edilebileceğini düşünüyorum.

Ben de yardımcı olmak istiyorum.Ofisteki arkadaşlarıma da söyledim,çocuk giysileri konusunda yardım edecekler...Giysi konusu kolay ama gıda yardımı nasıl olacak???Yukarıdaki listede bulunan gıda maddelerini alıp geliyor muyuz yoksa...

Reha, Ankara'ya geldiğin zaman haberim olsun benim vereceğim kaban ve montlar var .
Sana zahmet olmazsa alabilirmisin?

reha' Alıntı:
Selamlar,
onumuzdeki hafta Ankara'ya araba ile gidip/gelme olasiligim var.. eger gerekiyor ise haber verin, ben tasimaya gonulluyum.. reha

erzakların alımı konusunda hesap no verin eft yapalım ....daha hızlı olur sanırım...

Selamlar;
İlk kolileri inşallah bir iki gün içinde göndereceğim..Bayramdan sonrası içinde söz aldığım yerlerdekileri toparlayıp bir posta daha gönderirim diye düşünüyorum..
İnşallah birilerinin yüzünü bir anlıkta olsa güldürebiliriz..
Meral.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

SON KONULAR

Geri