Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 316
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,034
Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

Arkadaşlar ne oldu,kimsenin sesi çıkmıyor...Arada bir atak yapıyorsunuz sonra herkes çekiliyor...Bayramdan önce yardımcı olalım da bir işe yarasın demiştik ama yine mi wazgeçtik? Kimse gitmiyorsa bile ben gidiyorum diyecem ama yolu bilmiyorum...

Etiketler

İaşe konusunda halen toptancıdan haber bekliyorum. Dediğim gibi bayramdan önceye yetiştirmek için elimden geleni yapacağım. Giyim kuşam konusunda ise Ankara'dan gelecek olan büyük bir parti koli var, Birden Bey konuyla ilgileniyor. Mümkün olursa onu da bayramdan evvel yetiştirmeye çalışacağız.

Arkadaşlar işlerim nedeni ile şehir dışındayım konuyu hakkıyla takip edemiyorum....Ankara kolileri yarın alınıp pazar sabahı İstanbul yada izmitte olacak büyük ihtimal ile..Pazar günü bir gurup çıkabilir kamp alanına..Murat,Mert ile görüş lütfen

Değerli arkadaşlar ben ve Felice bu cumartesi ve pazar günleri gelecek yollanacak ne varsa elimizdekilerle birlikte araçlarımızla (2 defender110) bu insanlara iletmeye hazırız.Bunun dışında sonradan gelecekleri de çekinmeyin yerine teslime ederiz.

Hafta sonunda bir organizasyon yapalım bizde katılırız diyen dostlar varsa (Birden'in son raporuna göre kar kalınlığı 50cm civarındaymış) derseniz onada varız önce teslimatı yapar sonra da Kartepe'de oluşan kalın beyazlığı da tadabiliriz :smiley:

Az önce Birden beyle de görüştüm oradaki ailelerin sorumlusu lideri konumundaki Nihat adlı kişinin de telefonunu bana iletecek.Bugece ve yarın ortaya çıkacak plana göre onunla onunla temas kurup sizlerden gelenleri veya gönderilenleri teslime çalışacağız.Yarın her halukarda son duruma ait size bilgi vereceğiz.

Bu arada benimle temas kurmak isteyenler için telefonum: 0 533 356 9224.

Günay

Son havadisler şu şekilde: Bakliyat dışındaki yiyeceklerin temini konusunda biraz sıkıntılıyız, temin edecek kişilerin toptancı olması ve nispeten az miktarda olması nedeniyle biraz sıkıntı yaşıyoruz. Yine de süreç devam ediyor.

Selamlar,
aslinda yapabilecegimiz katkiyi belirlesek.. belki satinalacagimiz miktari buyutebiliriz.. boylelikle toptancilar ile muhatap olabiliriz o zaman.. iyi aksamlar, reha

Arkadaşlar ben bugün felice ile işçileri tekrar gçrmeye gittik onların lideri konumundaki Nihat adlı kişi ile buluştuk durum şöyle:
20 aile 7 fire vermiş 13 aileye düşmüşler.
Onlardan da 1 aile bayrama mahsus adanaya gitmiş.
Kalanların içinde
1 adet 7 aylık bebek,
2 adet 3-4 yaşlarında çocuk
2 adet 11-12 yaşlarında okula giden çocuk var gerisi
13x2 kişi diyebiliriz.
Fotolar mesut beyde birazdan o da yayınlar

VitaEsMorte' Alıntı:
Son havadisler şu şekilde: Bakliyat dışındaki yiyeceklerin temini konusunda biraz sıkıntılıyız, temin edecek kişilerin toptancı olması ve nispeten az miktarda olması nedeniyle biraz sıkıntı yaşıyoruz. Yine de süreç devam ediyor.
Arkadaşlar ramazanda fabrikada mütahitlerin yanında çalışan zor durumdaki kişiler için düşündüğümüze benzer erzak paketi hazırlatmıştık.Bunu uygun fiyatla yapan supermarket gibi çalışan firmalar var.Orada zorluk varsa İzmitten de temin edilmesinde yardımcı olabiliriz.

Gunay bey,
aslinda soyle yapsak olur mu ki, o bahsettiginiz dukkanlarin acik oldugu zaman uygun olur ise gecerken oradan alisveris yapip direkt goturup versek.. mesela yarin? yada daha sonraki bir gun.. selamlar, reha

Yarın kartepe gezisine katılacağım Reha bey sizin dışınızda bu gün kimse aramayınca bu yönde karar aldık.Bu durumda benim için arife günü kalıyor geriye real veya carrefour dan da alıp götürürüz gelen olursa birlikte yaparız.
Artık hızlı karar vermek gerekiyor.

Selamlar,
arife gunu carsamba mi idi? eger oyle ise ben katilirim size.. kismet ise sali aksami Ankaradan donmus olacagim ve carsamba gunu nispeten rahat bir gun.. reha

Selamlar,
hala Ankaradan getirmemi istediginiz bir malzeme var mi? anladigim kadari ile bir miktar malzeme geliyormus.. selamlar, reha

ceranus' Alıntı:
Reha, Ankara'ya geldiğin zaman haberim olsun benim vereceğim kaban ve montlar var .
Sana zahmet olmazsa alabilirmisin?

Rehacım Birden bey aldırttı galiba ben bi tlf ile kendisiyle görüşeyim .Bilgi veririm.
Çarşamba için bem müsaitim.
Daha önce de bahsettiğim gibi her hane için hazırlattığım temel sağlık malzemeleri de hazır
birlikte hareket etmek adına bekletiyorum.Ankara'dan gelecek giyecek malzemeleri de var.
Çarşamba günü tam gün bu işe hazırım.Gelen malzemeleri kaç tur gerekirse alıp taşırım.

Bu durumla ilgili olarak sürekli olarak haber alacağım. Eğer Salı gününe kadar tüm yardımı toplayamazsak elimizde ne varsa Çarşamba günü birleştirip geriye kalan malzemeyi de bahsettiğiniz süpermarketlerden tedarik edebiliriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

SON KONULAR

Geri