Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 316
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,073
Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

Tebrikler Adaş ,

Gezenbilir.com adına çok güzel ve hayırlı bir aktiviteyi daha başarılı şekilde organize edip hayata geçirdiğin için.!

Tebrikler biz gezenbilir.com üyelerine.

Sanal bir alemde, gerçek bir topluluk olduğumuzu cümle aleme gösterebildiğimiz için.

Daha nice etkinliklerde el birliği ile hareket etmek üzere.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Öz Murat ,

Etiketler

dostlar selamlar,
allah yardımlarımızı kabul eylesin. inşallah verdiğimiz insanları bir nebze sevindirmişizdir... çadırlarda sadece göremediğimiz hediyelerini aldıktan sonra çocukların mutluluğuydu. onuda görsek daha bir başka olacaktı beee....
öncelikle bu organizasyonda emeği geçen herkese, katılma zamanı bulan ekibe ve desteklerini gerek maddi yardım gerekse mesajlarıyla gösteren tüm gezenbilir.com ailesine sonsuz teşekkürler diliyorum.
bendeki resimleri birazdan yükleyeceğim. ama bendeki gruplar acayip çok...

resimlere başlayım.
öncelikle bayanları atlamayalım derim. bu katılımda 7 bayan 9 erkektik. katılımlarında dolayı bayanlarımıza teşekkür ederiz.

bayanbilir.com

FOTO333.jpg

FOTO340.jpg

FOTO349.jpg

yemediğiböreğintadınıbilenbilir.com ve bekleyenbilir.com üyemiz (ayça)

FOTO341.jpg

ekipolanbilir.com

FOTO344.jpg

yardımbilir.com

FOTO346.jpg

kartopunuyiyenbilir.com

FOTO350.jpg

eşimbilir.com

FOTO351.jpg

kartepedekayanbilir.com

FOTO353.jpg

körfezitepedengörenbilir.com

FOTO356.jpg

tabiki her zaman Gezenbilir.commmmmmmmmmmmmmmmmm

buda kanlı canlı yiyenbilir.com
murat abinin hamur kızarmasını höpürtlemesine bakın derim.... :smiley:

th_27012008071.jpg

SEVGİYİ BİLENLER
Bir gün sormuşlar ermişlerden birine: "Sevginin sadece sözünü edenlerle, onu yaşayanlar arasında ne fark vardır?"diye. "Bakın göstereyim" demiş ermiş.

Önce sevgiyi dilden gönüle indirememiş olanları çağırarak onlara bir sofra hazırlamış. Hepsi oturmuşlar yerlerine. Derken tabaklar içinde sıcak çorbalar gelmiş ve arkasından da "derviş kaşıkları" denilen bir metre boyunda kaşıklar. Ermiş "Bu kaşıkların ucundan tutup öyle yiyeceksiniz" diye bir de şart koymuş. "Peki" demişler ve içmeye teşebbüs etmişler. Fakat o da ne? Kaşıklar uzun geldiğinden bir türlü döküp saçmadan götüremiyorlar ağızlarına. En sonunda bakmışlar beceremiyorlar, öylece aç kalkmışlar sofradan.

Bunun üzerine "Şimdi..." demiş ermiş. "Sevgiyi gerçekten bilenleri çağıralım yemeğe." Yüzleri aydınlık, gözleri sevgi ile gülümseyen ışıklı insanlar gelmiş oturmuş sofraya bu defa. "Buyurun" deyince her biri uzun boylu kaşığını çorbaya daldırıp, karşısındaki kardeşine uzatarak içmişler çorbalarını. Böylece her biri diğerini doyurmuş ve şükrederek kalkmışlar sofradan.

"İşte" demiş ermiş. "Kim ki hayat sofrasında yalnız kendini görür ve doymayı düşünürse o aç kalacaktır. Ve kim kardeşini düşünür de doyurursa o da kardeşi tarafından doyurulacaktır şüphesiz.

> Şunu da unutmayın: " Hayat pazarında alan değil, veren kazançlıdır her zaman..."

Mevsimlik işçilere yardım konumuzun 2. sini gerçekleştiren ve ayrıca maddi ve manevi yardımda bulunan tüm GEZENBİLİR, Yiyenbilir, Yardımbilir Ailesine candan teşekkürlerimi sunuyorum .

Zerrin Yiğiter

Geziye katılan,emeği geçen,katılamayıpta ilgi gösteren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR