Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 316
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,545
Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

murat o zaman kahvaltı işini öğle yemeğine çeviririz galiba :smiley: gidişimiz 11:30 olur

mehmetcik vakfında toplanıp kartepe opete kadar gidersek suadiye ye tersmi kalır ?
ben hiç suadiye tarafından çıkmadım, hep opette buluştuk
günay abi ve mesut abi bilgi verirse sevinirim

Etiketler

Felice' Alıntı:
ancak beni düşündüren konu Fahri (endüstri) kardeşimin tersten gelecek olması! Fahri ne dersin senin için sorun olurmu buluşma noktası? sorun olur dersen seni almaya gelirim maşukiyeye :smiley:
felice (mesut abi)sanırım pamukova sapancadan geleceğim ve oraları hiç bilmiyorum.telefon yada gps desteği gerekebilir.ayrıca beni düşündüğünüz için çok teşekkür ederim...

yücel' Alıntı:
murat o zaman kahvaltı işini öğle yemeğine çeviririz galiba :smiley: gidişimiz 11:30 olur

mehmetcik vakfında toplanıp kartepe opete kadar gidersek suadiye ye tersmi kalır ?
ben hiç suadiye tarafından çıkmadım, hep opette buluştuk
günay abi ve mesut abi bilgi verirse sevinirim

Yücel, hem suadiye ye ters olur hemde öncesinde izmit ten kolileri teslim almamız lazım.

endüstri' Alıntı:
felice (mesut abi)sanırım pamukova sapancadan geleceğim ve oraları hiç bilmiyorum.telefon yada gps desteği gerekebilir.ayrıca beni düşündüğünüz için çok teşekkür ederim...

Fahri, sende sapancada tem e girip izmit kandıra çıkışında gruba katılırsan ondan sonra hep beraber kolileri teslim almaya + kahvaltıya geçeriz.

sonrası Allah Kerim :smiley:

Mesut
555 668 73 60

Suadiyeden kartepe görüntüsü.

CIMG5019.jpg

tamam mesut abi kandıra çıkışında buluşuruz o zaman
hava durumu nasıl ? bilgi verebilirmisin ona göre gelelim
gizli buzlanma vb durumlar olabilirmi yolda ?

arkadaşlar selamlar,
ben bu gün maşukiyedeydim. hava durumu geceleri 1-2 derece gibi, gündüzleri se 4 dereceden aşağıya inmiyor diyebilirim. geçtiğimiz pazar suadiye tarafından "karlı vadi konakları" olduğu kıısmdan kar tepeye tırmanayım dedim. o kısımda karlar erimiş ve heryer çamur gibi. mevsimlik işçilerin başlangıç kısımdaki 3-5 çadırı bu kısımda gördüm. ulaşım için bir sorum yok. bu kısma kadar her araç çıkabilir. fakat buradan yukarı devam etmedim. nedir ne değildir bilemiyorum. bence kar değilde çamur bizi biraz zorlayabilir. buzlanma sorunu yok diyebilirim. ama şehirle bu kısmın arasında 3-5 derece fark olabileceğinide unutmamak lazım. bende zincirde var. buz olursa önceki araçların 1-2 tanesi zincir takarsa buzuda kırabiliriz. endişe yaratacak bir durum olmaz inşallah. kahvaltı programının kararını nasıl veriyoruz? sabah ona göre evden çıkalım.

Biz saat 10.00 civarı Tem Opet'te buluşacağız. Ondan sonra Mesut ve Günay Beyler'e tabiyiz.

Biz 10.30 dan itibaren otobanın İzmit - Kandıra çıkışında sizleri beklemeye başlarız.
Görüşmek üzere...

http://s236.photobucket.com/albums/ff308/mguray/27%20ocak/?albumview=slideshow

biraz ekledim daha sonra kalan fotolarıda paylaşıcam

Öncelikle konuyla ilgili maddi manevi desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize hassasiyetleri için teşekkür ederim.

Sabah 10.30 gibi ilk grup olarak Opet'te toplandık. Daha sonra Kandıra çıkışında bizleri bekleyen İzmit ve Bilecik grubuyla birleşip kahvaltı yaptık. Saat 1.30 gibi mevsimlik işçilerin olduğu bölgeye tırmanmaya başladık. Yolda yer yer kar ve buz vardı. Tüm teslimatı yaptıktan sonra Kartepe'ye otelin olduğu bölgeye tırmandık. Buradan devam ederek asfalt yola çıktık ve 2. yiyenbilir aktivitesini gerçekleştirdik ;D Saat 16.15 ila vedalaşarak grubu çözdük. Fotoğraflar ilerleyen dakikalarda...

Oraya kadar giden ve ayrıca gidemeyip yardımda bulunan herkese gönül dolusu selamlar.Allah razı olsun.
Özellikle kumanya alımı ve dağıtımı ile bizzat ilgilenen Murat ve diğer üyelerimize de çok çok teşekkürler.

Emeği geçen herkese ama herkese , özelllikle vakit ayırıp giden arkadaşlara binlerce teşekkür...
Ne iyi yaptınız....Allah yardım sevenleri sever..........

Arkadaşlar bu konuda katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum (Murat böyle bir organizasyonu planladığın için ilk önce sana ) Bence gezenbilir olarak çok hayırlı bir işe imza attık .

Fotoğraflara gelince onları üç bölüme ayırdım
Yardım bilir kısmı
Gezen bilir kısmı ve tabiiki olmazsa olmaz
Yiyen bilir kısmı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR