Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 316
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,545
Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

Tabi olur Günay Bey. Ben Nihat Bey'le de haftabaşı görüşmüştüm. Ayrıca pazar günü organizasyona araçlarıyla katılmak isteyenler buraya mesaj atabilir :smiley:

Etiketler

Ben de aracımla organizasyona katılacağım.

selamlar.

her zaman ne demek muratcığım :smiley:
nakliye için gerekirse panelvanla gelebilirim
araca ihtiyaç varsa bir kuş uçur yeter :smiley:

Pazar günü kaç araç gelecek bilemiyorum. Bir de gideceğimiz istikametteki yol durumu hakkında bilgim yok. Günay ve Mesut Beyler acaba bize yol durumu konusunda bilgi verebilir mi? Her ne kadar bu geceden itibaren kar yağışı bekleniyorsa da...

ben lada nivayla katılacağım. ön koltukta eşim olabilir. bu sebeple arka koltuğuda yatırınca bagajla beraber 15-20 paket ben taşıyabilirim gibi duruyor.

çok şiddetli bir kar yağışı olmazsa mevsimlik işçilerin bulunduğu yere kadar sorun olmaz, yol asfalf, sorun olabilecek gibi bir hava muhalefeti olursa cumartesi buradan haberleşiriz.

Sevgili dostlar halen EFT lerini yapmamış arkadaşlardan EFT bekliyoruz :smiley: Bunun dışında kredi kartı opsiyonunu seçen arkadaşların da Pazar günü bizimle gelmeleri gerekiyor, umarım bu duyuruyu herkes okur.

Arkadaşlar EFT ler tamamlanmak üzere. Yarın bitirebilirsek takibi hususunda market sahibi Nihat Bey'i bilgilendireceğim.

Teşekkür ederim.

VitaEsMorte' Alıntı:
Tabi olur Günay Bey. Ben Nihat Bey'le de haftabaşı görüşmüştüm. Ayrıca pazar günü organizasyona araçlarıyla katılmak isteyenler buraya mesaj atabilir :smiley:

Aracım kötü hava koşullarında beni biraz yorduğu için eğer hava çok yağışlı olmazsa bende katılmak isterim.

Ayrıca koli boyutlarını bilmemekle birlikte sanırım bende enaz 5 adet taşıyabilirim...

Daha önceki organizasyona katılan arkadaşlar buluşma ve gitme işini nasıl halletmişlerdi, buraya yazabilirlerse pazar günü için organize olmaya başlayalım derim. Hep birlikte TEM'de veyahut E-5 üzerinde buluşup gidebiliriz.

Murat'cım, Tem Opet Mehmetçik vakfında buluşuyorduk(Tem den giderken S.Gökçen Hava Limanı sapağını geçtikten hemen sonra sağda)

Sonra Temde Kartepe tabelası var(İzmit Doğu ile aynı anda olması lazım)...Tem Gişelerinde geçtikten sonra 500mt.ileride sağa Kartepe diye yine tabela var..Bu Kartepe tabelasını kaçırırsanız Yol Adapazarına gider...

Doğru sapaktan girdikten yaklaşık 10km sonra solda BP benzin istasyonu var..Maşukiye'den katılanlarda orada sizleri bekliyebilir..Birden bizi hep orada bekliyordu..Sahipleri tanıdık...Sonrası...kolay gelsin..
Allah yardım edenleri sever :smiley:

İsterseniz şöyle yapalım;

İstanbul grubu buluşma noktasını Tem Opet Mehmetçik Vakfı olarak belirleyebilir, yada başka bir nokta!

İzmit e yaklaşıldığında İzmit batı diye tem den çıkış göreceksiniz (hemen sağda Kocaeli stadının olduğu çıkış), buradan değil ama yaklaşık 8~9 km sonra İzmit Kandıra (Otobüslerin terminal için tem den çıkış yaptıkları çıkışdan) çıkarsanız sizi gişe çıkışında karşılarız.

Kandıra çıkışını kaçırmamaya çalışalım ama olduda kaçırdık haberleşiriz (Murat sende numaram olmalı), bundan sonra Ugur beyin sözünü ettiği izmit doğu (Kartepe) çıkışı var, buluşma noktasını oraya kaydırırız.

Gebze den gelecek arkadaşımız tem de istanbul grubuna katılabilir yada dediğim noktada bizimle buluşabilir.

Kolileri almaya ilgili markete gideriz.

Kolileri teslim etmek için Suadiye den tırmanmaya başlarız.

Teslim öncesi veya sonrası bize kalmış, ne istersek onu yaparız yada yapmayız :smiley:

Görüşmek üzere.

O zaman saat 9.00 - 9.15 civarı TEM Opet Mehmetçik Vakfı'nda buluşalım? Gelecek olan arkadaşlardan arabasız olan var mı? Ben bir Ayça arkadaşı alacağım, yolun üzerinde başkası varsa onu da alırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR