Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 316
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,484
Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

1 - VitaEsMorte - 2 paket - Kredi kartı
2 - reha - 2 paket - kredi karti
3 - parodi - 2 paket - eft
4 - AYDURAN - 2 paket - eft
5 - Mesut (Felice) - 1 paket - eft
6 - Sukuşu - 1 paket - kredi kartı
7 - Sedat Açıl - 1 paket - kredi kartı
8 - mogzilla - 2 paket - eft
9 - endüstri-1 paket -eft
10 - SDC - 2 paket - eft
11 - Günay (geviş) - 1 paket - eft
12- Phobios - 2 paket - duruma göre
13- mihriban - 1 paket - eft
14- taiga - 1 paket - eft
15 - Tezmertek - 1 Paket - Kredi Kartı
16 - funda - 2 paket - EFT
17- Maviral - 1 paket -eft
18-metehan41-2 paket- kocelindeyim kredi kartı veya nakit olabilir.

Toplam: 27 Paket

ayrıca erzakları ulaştırma adına izmitte mevcut opel combo aracım var. yol durumu uygun olmazsa 4x4 lada niva aracımda var. hangisi uygun olursa varım diyorum. tabiki "ben mete" de yanımda olacak :smiley:

Etiketler

1 - VitaEsMorte - 2 paket - Kredi kartı
2 - reha - 2 paket - kredi karti
3 - parodi - 2 paket - eft
4 - AYDURAN - 2 paket - eft
5 - Mesut (Felice) - 1 paket - eft
6 - Sukuşu - 1 paket - kredi kartı
7 - Sedat Açıl - 1 paket - kredi kartı
8 - mogzilla - 2 paket - eft
9 - endüstri-1 paket -eft
10 - SDC - 2 paket - eft
11 - Günay (geviş) - 1 paket - eft
12- Phobios - 2 paket - duruma göre
13- mihriban - 1 paket - eft
14- taiga - 1 paket - eft
15 - Tezmertek - 1 Paket - Kredi Kartı
16 - funda - 2 paket - EFT
17- Maviral - 1 paket -eft
18-metehan41-2 paket- kocelindeyim kredi kartı veya nakit olabilir.
19-jeep34-2paket -gelebilirsem orada..yoksa eft

hafta sonuna yetişebilmemiz için eft leri bu gün, en geç yarın halletmemiz gerekiyor...işçilerin gözleri yollarda kalmasın...
her aileye 2 aylık yiyecek ŞİMDİLİK yeter...daha sonra katılacak arkadaşlar için kampanya açık durur ikinci bir etkinlik yapılabilir...

bu alışverişler izmit kostaş 'tamı yapılacak? carrefour arkasında mı? yoksa yahyakaptan yolu citroen karşısındamı?

Vita'dan detayları bekliyoruz, bugün geçer sanırım. Ayrıca yöreyi bilen arkadaşlar pazar günkü yol durumu hakkında bilgi verirlerse çok işimize yarar.

Arkadaşlar gerekli olan adede ulaştık. Fakat şöyle bir durum var Mesut ve Günay Beyler şehir dışındalar ve benim de acil olarak şehir dışına çıkmam gerekiyor. Organizasyonu da başkasına yıkmak istemediğimden affınıza sığınarak teslim tarihini bir hafta erteleme talebinde bulunuyorum. Bu şekilde zaman aralığı geniş olacağından daha rahat da olabiliriz hem. Yeni tarihin 27 ocak pazar olması sorun çıkarır mı acaba?

murat bey kendimizi o kadar hazırlamıştıkki...araçlar, co-pilotlar, gözlerdeki ışıltı, yazı olacak bize kıyacakmısınız.. :(

benim için her iki tarihte uygun. farketmez. grubu dağıtmmak lazım diye düşünüyorum.

Sorun değil Adaş.

Kredi kartı ödemesi yapmak zor olur diye düşünüyorum.
Pos Cihazı ya da Slip çekme makinası .??
en doğrusu banka havalesi (aynı bankadan ,aynı bankaya ücretsiz genelde ) + EFT .

Banka hesap numaralarını geçersen hemen yollayayım.

İzmir'den Selamlar,

Öz Murat,

metehan41' Alıntı:
bu alışverişler izmit kostaş 'tamı yapılacak? carrefour arkasında mı? yoksa yahyakaptan yolu citroen karşısındamı?

Paketleri Yahyakaptan Kostaş tan temin edeceğiz.

kostas.jpg

phobios' Alıntı:
Vita'dan detayları bekliyoruz, bugün geçer sanırım. Ayrıca yöreyi bilen arkadaşlar pazar günkü yol durumu hakkında bilgi verirlerse çok işimize yarar.

Köseköy gişelerden çıktıktan sonraki Suadiye yolu;

SUADIYEYOLU.jpg

önümüzdeki hafta daha detaylı görüşür, buluşma noktamızı belirleriz.
herkese iyi haftasonları.

ben izmitliyim ve organizasyon günü kostaş markete gelip kredi kartı ile ödemeyi düşünüyorum. dağıtımda da görev almak istiyorum. sorun olmaz değil mi?

metehan41' Alıntı:
ben izmitliyim ve organizasyon günü kostaş markete gelip kredi kartı ile ödemeyi düşünüyorum. dağıtımda da görev almak istiyorum. sorun olmaz değil mi?

Tabi ki sorun olmaz :smiley: Kredi kartı ile ödemeyi seçen diğer üyeleri de aramızda görmek isteriz. Bunun dışında şu ana kadar 3 adet EFT geldi, umarım arkadaşlar konuyu takip ediyordur.

Herkese selam ,
İzmit dışındayım bulunduğum yerde internet cafe bulunmadığından siteyi ziyaret edemedim.
Ben bu pazar (27/01) aracım ile birlikte katılıyorum.
Murat sayı tamam olduğuna göre paketlerin hazırlanmasına başlanması için ben Yahyakaptan Kostaş'a talimatı vereyim mi?
Bu arada Kostaş pazar sabahları 10.00 da açılıyor.
Bilginize

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR