Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 316
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,457

Etiketler
Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

1) VitaEsMorte
2) yücel sanırım yalnız olacak hangi araçla geleceği henüz belli değil

buluşma yeri/yerleri konusunda istanbul dışındanda katılmak isteyen üyelerimiz olduğunu unutmayalım... :smiley:

Fahri Bey kim nereden katılacağını yazarsa ona göre organize olabiliriz, hem böylece araçsız gelecek olan arkadaşlara da kolaylık olur :smiley:

Arkadaşlar, sabah erken bir saatte buluşacağımız için bence bir kahvaltı ile başlayalım. Öncesinde veyahut sonrasında ise paketleri alıp yukarı çıkabiliriz. Bu konuda mekan bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum :smiley:

Olmadı tüm seçeneklere girer bakarız, hani site üyeleri için tavsiye etmek babında ::smiley:

arkadaşlar selamlar,
ben pazar günü kostaş yahyakaptan marketinde ekibe katılmayı planlıyorum. markette toplanma saatimiz kaç olacak? birde kahvaltı için mekan konusunda bir yer önerebilirim. hemen marketin 200 m batısında snoopy pizzanın yanında açılan "özgünhan" tesisini tavsiye edebilirim. ürünleri ve servis kalitelerinden memnunum. markette erzak paketleri hazırlığı yapılırken kahvaltımızı burada yapabiliriz. zengin kahvaltı tabağı tarzında ve specialleride gayet güzel. kişi başı 10 ytl olarak fiyatlandırılıyor. organizasyon için karar verilirse katılım sayısı kadar yer ayırttırıp özel masa hazırlatabiliriz. bunun için yarın akşama kadar kararımızı vermemiz gerekir...

1) VitaEsMorte
3) SDC + hural

Arkadaşlar sizlere yolunuz açık olsun diyorum.....Hayırlı yolculuklar..sağlıcakla gidip dönersiniz inşallah..

SDC' Alıntı:
1) VitaEsMorte
3) SDC + hural

Sanırım Yücel yanlız olmayacak :D Benimde gelme durumum var...Benim otomobil ile kartepeye çıkmak mümkün olmayacağı için, gelirsem Yücel hocamın araçla geleceğim arkadaşlar...

1) VitaEsMorte
2) Yücel +Murat AYDURAN
3) SDC + hural
4)Metahan41 Kostaş yahyakaptan da gruba katılacak
5)Geviş (Günay abi) Kostaş yahyakaptan da gruba katılacak
6)Felice(Mesut) Tem çıkışında grubu karşılayacak,

Bu kadarmıyız yaw?

Metehan41 arkadaşımızın kahvaltı için önerdiği mekan bence de uygundur ancak beni düşündüren konu Fahri (endüstri) kardeşimin tersten gelecek olması! Fahri ne dersin senin için sorun olurmu buluşma noktası? sorun olur dersen seni almaya gelirim maşukiyeye :smiley:

Yücel daha önce maşukiyeden çıkarken kahvaltı yaptığımız yer subaşı tesisleri, ancak biz bu sefer suadiyeden tırmanacağız.

Reha bey döndümü acaba yurt dışından? hiç sesi soluğu çıkmıyor!

Arkadaşlar buluşma saatini 10.00'a çektik. Malum pazar günü ve kahvaltıdan + dağıtım sonrası hemen dağılmayalım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR