Mickey Thompson Arazi Lastiği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan unal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,922

Etiketler
Ynt: Mickey Thompson Arazi Lastiği

Ünal abi kolay gelsin bi de bunun biraz daha agresif görünümlü olanı da varmış heralde foto koyabilirmisin iyi günler

fotoları yakında eklerim ve evet baja claw dediğimiz en agresif desende mevcut

belli ölcü ve desende lastiklerin resimlerini ekliyorum ebatlara göre fiyatlarını daha önce eklemişdim ordan bakarsınız

DSC08863.jpg

DSC08864.jpg

DSC08865.jpg

DSC08866.jpg

DSC08868.jpg

31/10.5/15 baja atz plus adet fiyatı 370 tl
31/10.5/15 baja mtz adet fiyatı 406 tl

33/12.5/15 baya mtz adet fiyatı 492 tl
35/12.5/15 baya mtz adet fiyatı 542 tl

şu an hemen hazır olan bunlar diğer ölcülerde netleştiğinde haberdar edeceğim sizi

33 10.5 16 gibi bir AT lazım bana, ve 16 jant , tse den hala geçemedimi janlar ?

jantlat geçti sorunlar çözüldü hafta başı fiyatlarını ve resimlerini eklerim ama dünya hali siz genede carşamba diye düşünün :smiley:

Ünal abi emeğinize teşekkürler,bizleri böyle lastiklerle buluşturduğunuz için..
hep baja claw almak istemişimdir umarım şu anki lastiklerim bitince nasib olur :smiley:

unal' Alıntı:
jantlat geçti sorunlar çözüldü hafta başı fiyatlarını ve resimlerini eklerim ama dünya hali siz genede carşamba diye düşünün :smiley:

Sevindim buna umarım jantları fazla yaralamamışlardır :smiley:

eğer fiyatlar makul olursa ve beğendiğim desen olursa bir set alıcam.

CJ7V8' Alıntı:
Ünal abi emeğinize teşekkürler,bizleri böyle lastiklerle buluşturduğunuz için..
hep baja claw almak istemişimdir umarım şu anki lastiklerim bitince nasib olur :smiley:

inşallah sami yo tutuşu sağlamlığı nanıyorumki cok kişi almak ister cok fazla adetli gelmedi şimdilik ama bundan sonrası kolay deneyen tüm arkadaşlarımız hayran kaldı sezonun ilk mahalli yarışşında birkaç arkadaşımızda deneyecek sonucu hep beraber görr ve sanada nasip olmasını dilerim

Tempus' Alıntı:
Sevindim buna umarım jantları fazla yaralamamışlardır :smiley:

eğer fiyatlar makul olursa ve beğendiğim desen olursa bir set alıcam.

her modelden fire verdik ama olsun bundan sonra hiç değilse sıkıntı cekmeyiz fiyatları zaten olabilen en alt seviyede tutacağızki herkes alıp kullansın

unal' Alıntı:
her modelden fire verdik ama olsun bundan sonra hiç değilse sıkıntı cekmeyiz fiyatları zaten olabilen en alt seviyede tutacağızki herkes alıp kullansın

zaten sanırım 2 model var getirebileceğiniz rock claver klasik görünümlü olan birde onun dışına çember takılanı

bunların 16 jant ve 139.7 6 bijon olanı geldimi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler