cansayar06
CAN ELEKTRONIK
<div class="bbWrapper">Öncelikle yeni olduğrum için neyi nereye yazmam gerekli gerçekten bilmiyorum hatam var ise kusura bakmayın düzeltelim lütfen. <br />
Yeni katıldım aranıza. Motokaravan isteğim için midibus tarzımı yoksa panelvan mı seçmeliyim ? <br />
<br />
Artıları eksileri nasıl ? <br />
<br />
Uzun zamandır bende olan kullandığım 2000 model H 100 9+1 minibüsüm var onu mart ayında satıp karavan alacağım aracı almak istiyorum. <br />
<br />
Bakınıyorum benim istediğim geniş ferah olabilmesi ve konaklama halinde bana her anlamda yetebilmesi. Yani kamp noktalarında değilde doğada tek dolaşıp wc,duş,elektrik mutfak,uydu vs her ihtiyacı karşılayacak. <br />
<br />
Ben eşim ve 2 cocuğum var. yani 4 kişilik kullanım gerekli.<br />
Kafamdan iveco daily 17m3 olan panel van geçiyor. ama onunda nasıl olur yakıtı yada sıkıntıları bilmiyorum. Yavaş yavaş siteden okuyorum işte. <br />
<br />
Yapım konusunu kendim yapmak istiyorum.(Elektronik üzerine çalışıyorum Elimden bir çok teknik iş titizlikle gelir) Sizlerden gördüğüm yapım aşamaları beni dahada ümitlendirdi. Umarım yaparım. <br />
<br />
Ama panel mi midibus mi diye sürekli düşünüyorum karar veremiyorum. Araç için bütçe 25-30 ayrırmayı düşünüyorum tabi ne kadar iyi ve ekonomik olursa iyi olur. <br />
<br />
Gezilerimi 2-3 günlük veya en fazla 1 haftalık yapabiliyorum. (işlerim yoğun anca bu zamanı ayırabiliyorum)<br />
Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum. <br />
Saygılar dilerim.</div>