Midland Alan 42 Multi ve President Lincoln Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan extremania Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,333

extremania

Ana Kamp
Yer
lille
Selamlar
konu başlığında söylediğim gibi lincoln ve alan 42 multi aroyorum
sitede bi kaç ilan gördüm ama ben yine de yeni konu başlığı ile sizlere sunuyorum
yardımcı olursanız sevinirim
saygılar...
msn:alpkan42@hotmail.com
gsm:+90 505 635 75 00

president_lincoln.jpg

la%20kasi.jpg

161at137_lincoln.jpg

lincoln.jpg

alan42_14.jpg

Etiketler
Ynt: Midland Alan 42 Multi ve President Lincoln Aranıyor

Alan42 ile Alan42 multi'nin farkı nedir?

Tam olarak bilmiyorum fakat bende araştırdım
arasındaki fark alan42 multi üniteden sarj oluyormuş
sizin bildiğiniz artı bi özelliği varsa görüşünüzü alalım....

Merhaba,mail adresinize mesaj gönderdim,selamlar.

Selam,
Alan 42 ile Alan 42 Multinin en buyuk farkı, Alan 42 sadece AM destekliyor, Alan 42 Multi ise hem AM hem de FM destekliyor.. Bir de Multi'de Ulke secebiliyorsunuz ama bu da cihazin cikis gucunu limitlemek gibi istemediginiz bir ozellik. Son olarak, sanirim Multi modeli daha yeni, zira ekrandaki yazılar daha buyuk ..iyi gunler dilerim, reha

bende alan 42 multi modeli var evet hem AM hemde FM kanalı var ve 400 kanal şu anda çokta memnunum gerçekten tavsiye ederim almak istiyenlere.

Merhaba,
Bende Alan42 var, o da üniteden şarj oluyor ve hem AM hem de FM destekliyor.
Selamlar.

Selam Senol,
cok ilginc, ben de her ikisi de var, ama bendeki FM desteklemiyor.. Amerika dan aldigim icin olabilir belki de.. iyi haftalar, reha

İNTERNETTE YAPTIĞIM ARAŞTIRMALARDA EPEY LİNCOLN İLANINA RASTLADIM FİYAT ANLAŞMA AŞAMASINDAYIM
FAKAT ALAN 42 MULTİ İLANINA RASTLAMADIM İLANI OLANLARDA SATMIŞ CİHAZI
ARKADAŞLAR ELİNİZDE YOKSA TANIDIKLARINDA OLANLARDA MI YOK....

bu alan 42 karaborsa şu anda bizde arıyoruz arkadaşlarıma :D yanlız atlamamanız gereken bişey var alırken;
telsiz şarj ünitesinde pil yok ve 8 tane 2600 mA lık şarjlı pil aldım kullanabilmek için yaklaşık 90 lira tutuyor, 100 de anteni var harici olarak aslında cihaz size fiyatı + 200 lira gibi bir ücrete mal oluyor toplamda .

ELİMDE MOBİL ANTENİM VAR O PROBLEM DEĞİLDE
2600 mA PİLLER NEDEN O KADAR PAHALI OLDU ONU ANLAMADIM
ARAŞTIRIYORUM Bİ TANE BULDUM
AMA MULTİ DEĞİL VE
CİHAZIN KUTUDAKİ TÜM MALZEMELERİ ARTI KULAKLIK , MİCRO MİC VE UFAK MANYETİK MOBİL ANTEN İLE SATIYOR
VE ÇOK PAHALI İSTİYOR

Sıfır kutusunda hiç kullanılmamış cb el cıhazında son nokta olan dragon ss 201 10band am/fm/ssb/lsb el cıhazı isterseniz özelden görüşelim
http://www.cbradio.nl/dragon/frames_dragon_ss201.htm

Mahmut bey merhaba,
Sizce bu iki modelin farkları ne?

schweps' Alıntı:
Merhaba,
Bende Alan42 var, o da üniteden şarj oluyor ve hem AM hem de FM destekliyor.
Selamlar.

şenol bey hangi iki modelin farkı ne ? alan42 ve multinin mi ?

incelemedim ancak çok büyük ihtimalle aynı cıhaz olabilir.aradaki fark kullanılan ülkelerdeki izin verilen band ve modülasyon türünün açık olmasıdır yani bazı ülkelerde sadece 40 kanal am/fm olur bazılarında 80kanal fm/12 kanal am olur yakın bir zamana kadar bzim ülkemizdede fm modülasyonu yasaktı mesela ama küçük bir operasyonla 400 kanal am/fm olur diye düşünüyorum. yinede şemalarını indirip incelemek lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,980
Kaydolan Son Üyemiz
Tarçın

Çevrimiçi üyeler