KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ben 2 takım akis parasına bir niva alır anasını bellerim
Valla altına imzamı atarım
Hatta finlandiya'dan komple şanzıman + diff. takımı için de 2 aks parası harcar motor modifiyesini kendim yapar yarışlara girerim. ( pc formatlayınca silindi hala arıyorum siteyi 1.5 - 2 sene önce sandık kırma şanzıman ve diff. takımı 2.500 TL. ye gelebiliyordu )
nazar olayıda doğru bogaz köprüsünden geçerken arabalardan resmini çekiyorlar trafik sıkışınca.
ama 2 takım akis parasına... muhteşem açıklama.
nazarsız kazasız belasız ve kırılmasız sürüşler dilerim.
valla hocam bu hafta dağda mahsur kaldıkaracın sağ tarafı 40 cmlik bir kanala giriş yaparken durdum kar kaplı olduğu için farketmedik neyse daha hendeğe girmediğimiz için şanslıydık hemen küreğe sarılıp aracın etrafındaki karı temizledik sonra arkadaşlar sağtaraftan aracı iterken bende sola maneyvar yapıp çıkmaya çalıştık bu arada çat çut güm bam araba çıktı fakat ön tarafta haşırtı huşurtu ve vuruntu fevkaladenin fevkinde idi neyse 2 çekerde denedim ses yok fakat 2 çekerde o bölgede aracı yerinden kımıldatmaya imkan yok ;D ;D ;D ;D geldiğim yolda savruntudan izi kapanmış geri dönmemizde imkansız köyden arkadaşa haber verdik traktöre atladı geldi bizi kurtardı ;D ;D ;D ;D ama o noktaya kadar kabut yüksekliğindeki kürtükleri patlattık süperdi araçtaki arkadaşlar başladılar lada olsa geçmezdi kalırdık vs dedim susun gözünüz değecek değdide zaten ;D ;D ;D ertesi sabah sanyide ustama gösterdim iç akis bilya dağıtmış ;D ;D ;D ;D söz meclisten dışarı dedim oğlum cenabetlik sende o kışta kıyamette sıcak evin dururken gecenin bir yarısı ne işin var... bencede kullanıcı hatası çünki kaldığı yerden çıkması için aracı zorluyosunuz ve sonunda olan oluyo....
Üzerinden uzun zaman geçmiş ama olsun alıp kullananlar araçtan hala memnunlar mı bende çok ağır olmayan arazilere çıkıp kamp yapmak bazen malzeme taşımak özellikle kış aylarında yüksek yalnız yerlerde inzivaya çekilmek birazda ilçede günlük işler için kullanmak istiyorum aracın kronik denilebilecek sıkıntıları var mı yazın hararet kışın donma Vs gibi
usta bizim araçlarda grand cherooke lerde olduğu gibi 4 çekerde diresiyona tam tur izin vermiyor eğer tam kırarsan araç kendini kasıyor kasıla kasıla gidiyor yada hafif atlaya atlaya bir teker ya kızaklıyor yada diğeri olduğu yerde patinaj ederek ilerliyor eğer araç patinajdaysa ve süratli şekilde direksiyona tam tur verirsen akis sıkışır belirli bir dayanma sınırı var er yada geç akıs keser bu olay rangerlarda dağa çok rastlanır rangerladaki rfw kilit sürekli açık olduğu ve kapatılamadığı için onlar dağa kolay akis kesiyor.bizim araçlarda kilit açıkken akis kesmek ve açık değilken kesmek arasında fark yok kilit açıksa eğer arka kilidi baz alarak konuşuyorum süper select ler için ayrıca konuşur ben invite yani giriş paket olan l200 ler için yazıyorum arkada tam kilit olacağı için kuru zeminde yani kar buz veya çamur üzerinde değilsek kesinlikle manevraya izin vermiyor arka tarafta difrensiyel içindeki tekere giden mili yamultur veya kesebilirsiniz gelelim süper select şanzımana süper select dediğin zaman bi duracaksın adamlar kilit olayında nirvana yapmışlar ve arkayı tam kilit yapıyorlar eyvallah öne tam kilt var eyvallah orta kilit nedir adamlar 4 lastiğide birbirine kilitliyor şanzımandan ve aracınız devrilmediği taktirde bir binanın çatısına ulaşır ve bu şanzıman intense 136 beygir ve instyle 178 beygir olarakiki pakettte var l200 dedinmi duracaksın vallaha japon yapmış