O ofluu Ana Kamp Mesajlar 30 Tepkime Puanı 0 7 Tem 2014 #1 2008 model 240 bin kilometrede bir pajero 3.2 DID almak üzereyim ama araç hakkında pek bilgim yok bu aracın kilometresi çokmu ? Yakıt durumu nasıl yani kısacası tavsiye edermisiniz eksisi artısı nedir? Şimdiden teşekkür ederim dostlar. ..
2008 model 240 bin kilometrede bir pajero 3.2 DID almak üzereyim ama araç hakkında pek bilgim yok bu aracın kilometresi çokmu ? Yakıt durumu nasıl yani kısacası tavsiye edermisiniz eksisi artısı nedir? Şimdiden teşekkür ederim dostlar. ..
alii38 pajero gitti toyta istiyorum :D Mesajlar 342 Tepkime Puanı 0 Yer kayseri 18 Ağu 2014 #2 Ynt: Mitsubishi Pajero 2008 Model 240.000 Km. De Almayı Düşünüyorum. Yardımcı Olurmusunuz Lütfen bende bu araçtan düşünüyorum arkadaşlar yokmu bi tecrübesi olan 1 ay olmuş konu açılalı daha kimse yorum atmamış
Ynt: Mitsubishi Pajero 2008 Model 240.000 Km. De Almayı Düşünüyorum. Yardımcı Olurmusunuz Lütfen bende bu araçtan düşünüyorum arkadaşlar yokmu bi tecrübesi olan 1 ay olmuş konu açılalı daha kimse yorum atmamış