Demek ki ben çok şanslıyım,Aracımı Bingöl de karın buzun çukurun içinde kullandım heleki Rize ye tayinim çıkmadan öncesiydi kış hertarafta koca koca çukurlar ve kardan farkedemiyorsun bu bahsettiğim şehir içi( belediye çok çalışkandı )hiçbir sorun yaşamadım.Trabzonda ön takım baktırdım bişey yok çok şükür.Sanırım bu iş biraz da şans işi olmalı,Bence konforlu bir araç ama şunu da söylemeden geçemeyecem pederin 200 E sinden konforlu değil,Bir binek Mersedesteki rahatlığı bunda aramamak gerek ha birde herşeyi serviste yaptırıp veya değiştirirsek zaten pahalı olur,Tamir denilen bişey var hakkını veren ustalarda var;
Şahsen 3 yılı geçti kullanıyorum Mütahit falan değilim Sağlık Memuruyum aracımdan son derece memnunum dediğim gibi bu işler biraz da şans işi olsa gerek.
Örnek;Aracımda vites takılmaya başladı 2. viteste(yani arıza moduna geçiyodu) zaman zaman istop edip tekrar çalıştırınca düzeliyordu,bilgisayara bağlattık şanjuman kartı arızası miadı dolmuş.Bozulana kadar bindim en son takıldı ve düzelmedi 460 lira kartın yenisi aldım kart değişirken de şanjuman yağını filtresini contasını değiştim toplamda işçilikle bereaber 800 tl verdim.Sıkıntı kalmadı işini bilen ustalarla sıkıntı yaşamıyosun yani.
Her lüksün bir bedeli var tabiki AMA bu işler gerçekten şans ve sizden önceki kullanıcının araca nasıl davrandığıyla alakalı diye düşünüyorum...
Saygılar