Moskova Ve Petersburg Yardım ??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan stranger02 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,092

stranger02

Yeni Üye
arkadaşlar bu haziran moskova ve petersburga gideceğim eşimle biletleri aldım. giden arkadaşlardan yardım almak istiyorum. bu iki şehirde yapmaktan zevk aldıgınız şeyler neydi acaba . yani bunu muhakkak yapın filan dediğiniz.ne yapabiliriz eğlenceli olarak yorumlarınızı bekliyorum selamlar:smiley:))

Etiketler
Ynt: Moskova Ve Petersburg Yardım ??

selamlar,
2014 mayısta st. petersburgtayım. 2 gece kaldık ama yetmedi. Programını söylersen belki bir kaç ekleme yapabilirim

hocam daha program yapmadık işte muhakkak yapın dediğiniz önerilerinizden yardım alacam:smiley:

Hermitage müzesi, ilk kan kilisesi, kazan kathedrali bunlar zaten her yerde yazıyordur.
biraz uzak ve mevsim koşullarına göre nasıldır bilmiyorum ama yazlık saray diye geçen peterhoff a muhakkak gidin. Biz peterhoff'a metro ile antovo istasyonu daha sonra otobüsle devam etmiştik. Size de öneririm.
Taksilere dikkat edin. Dolaştırabilirler hatta çay kahve parası da isteyebilirler.

Merhaba,
2013 yılı mart ayında bu zamana St. Petersburgda yaşıyorum. Daha doğrusu çalışıyorum, işlerimiz her ne kadar yoğun olsada eğer her hangi bir konuda yardıma ihtiyaç duyarsanız memnuniyetler elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim.
Size St. Petersburg un bir turistik haritasını göndereyim. Ama programınız bir haftanın altında kesinlikle olmasın, kesinlikle yarım kalır.
Gelişiniz Temmuz sonu Ağustos başı gibi olabilirse beyaz gecelere denk gelebilirsiniz.
Ayrıca size bir link gönderiyorum, gezilmesi gerekilen müzeler,köprüler,parklar ve bahçeler, turistik mekanların hangileri ilginizi çekerse bakabilirsiniz.
Umarım eğlenirsiniz. Şimdiden iyi tatiller.

https://drive.google.com/open?id=0B7biTcar96YFfm9tc01WX25sUHAzeEpaOFlwMktzT1BNY254S2I0NERld3NoRm1uNGhwSkk&authuser=0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR