<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 3165" data-quote="Ercument Ozbek" data-source="post: 1012256"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1012256"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1012256">Ercument Ozbek' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<b>Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre</b><br />
<br />
Sayin Mustafa Bey;<br />
Gezileriniz cok guzel gecmis,fakat ben size 45 senelik M.Karavanci olarak bazi tavsiyelerde bulu nmak isterim,bizler buyuk bir M.Karavan ile butun sene Avrupa'yi<br />
gezmekteyiz,katiyyen Kampinglerde kalmayiz,sebepleri pahalli,kalabalik,gurultulu v,s. Kaldigimiz yerler Adina: Almanca Stelpats denilen ve Almanya-Italya-Fransa<br />
M.Karavan kalma yerleri adresleri bulunan bazi kitaplar vardir,kamp malzemesi satan yerlerde bu kitap bulunur.Bu kitapta bu M.Karavan kalma yerlerinin adresleri ve<br />
GPS kordineleri bulunur.Gecelik ko naklama 5 ile 7 Euro arasindadir.Cogunda WC+Elektrik ve Camasir makinasi bulunur.Isterseniz seneye yapacaginiz seyahatlerde<br />
bu yerleri deneyiniz.Selamlar
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>İyi Günler,<br />
Forumlarınızı üye olmadan takip ediyordum ve çok faydalandım.<br />
Hep hayalimiz olan motokaravan turunu geçen yıl 13 gün olarak Almanya-İsviçre-Fransa-Belçika-Hollanda şeklinde bir rotada yaptık.Daha önce turlarla gittiğimiz yerler olduğu için ana yollar dışını tercih edip köylerden geçerek daha çok panoramik bir tur yaptık ve çok memnun kaldık.<br />
Bu Haziran'da Almanya'dan başlayıp İsviçre-Kuzey İtalya-Slovenya-Avusturya ve Almanya şeklinde bir rota planlıyoruz.<br />
Biraz önce üye oldum.Siteye tam adapte olamadığım için hata olursa kusura bakmayın.<br />
Ercüment Bey sizin dediğiniz türde kamp alanları ile ilgili bilgilere(gps,fiyat vs.) internetten ulaşabilir miyiz?<br />
2012 yılındaki bir mesajda verdiğiniz <a href="http://www.camperplaatsen.nl/" target="_blank" class="link link--external" data-proxy-href="/forum/proxy.php?link=http%3A%2F%2Fwww.camperplaatsen.nl%2F&hash=fbff08a6120a0892414b9ba20e1c2ae6" rel="nofollow ugc noopener">www.camperplaatsen.nl/</a> adresinden başka bir sayfa çıkıyor.Sanırım yenilenmiş.Hollandaca olduğu için pek bilgi sahibi olamadım.<br />
Temiz su,atık suyu ve WC kasetini boşaltabileceğimiz ve belki çamaşır makinası hizmeti bulabileceğimiz ucuz ve güvenli kamp alanları konusunda tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.<br />
Sağlıkla bol seyahatler</div>