<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="bartek" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
bartek' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ben dağ tepe dolaşan Telekom minibüslerine baktığımda son yıllarda hep Ford Transit aldıklarını görüyorum. Keza Askeriye, devlet kurumları çoğunlukla Ford Transit alıyorlar. Hadi Devlet kurumları ihale ile alıyorlar diyelim, özelleşen Telekom'da Ford Transit alıyor. Karadeniz yaylalarında hangileri kullanılıyor acaba?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
ticari çalışacak kişiler (bizim şirket gibi) transit tercih etmesi çok doğal, bu bize örnek olmaması lazım, neden transit tercih ediyorlar parça ve bakım gideri düşük ve araçlar arkadan çekişli (yük taşımada önemli), kolay arıza yapmıyor,<br />
bizim tarafımızdan bakacak olursak bizler bu aracı keyif için kullanacağız bize sunacağı konfor önemli, bizim altımızda hangi araç olursa olsun bir ticaret yapan insanlar gibi yıpranmayacak, <br />
o yüzden alacağımız aracın ölçüleri ve bize sunacağı konfor bence daha önemli, sağlam diye eski teknoloji ve gürültülü bir motorla çalışan ve hiçbir konfor sunmayan aracı niye tercih edeyim, ben gezeceğim gezerkende otomobil konforunda gezmeyi tercih ediyorum,<br />
bu yüzden yakıt giderleri, yedek parça maliyeti, ölçüleri ve sürüş konforundan dolayı ben ducato tercih ettim<br />
<br />
<br />
transit şehiriçi 450krş,<br />
ducato şehiriçi 350krş sakin kullanımda yakıyor, bilginize</div>