İnsel sana hak veriyorum, ama ranzanın alt kat eni 182cm, üst kat eni 180cm..
Çekme karavanda 190cm eninde olanından kullandım, boyum 180cm olduğundan ayaklarım karşı duvara deydiği için, bir gün bir bakdım, karavanın duvarını ittirmekden yan duvar açılmış, hemen L profille 3-4 vida attık, tabiki panelvanda yan duvarı tekmelemekden açma yapamaz ama, ben 190cm'e sığamıyorum, 180cm'e hiç sığamam, mecburen hep masa grubunda yatmak zorundayım..
Benim misafirlerim, yetişkin, emekli, çocukluk arkadaşlarım çiftler, ve boylarıda %95 180cm ve üstü, yani boylu poslular, onlarıda ranzaya atıp rahatsız olmalarını istemiyorum...Ben dostlarımla, çadırla arabayla, yıllarca, dağ tepe gezdik, şimdi güzel memleketimi karavan konfaru ile köşe bucak skastamonu-afranboludan, rize-aydere, tortum şelalesinden, erzurum ispire, ikizdereye, uzungöle, ve çanakkaleden antalyaya kıyı kıyı gezmek istiyorum..
Birlikde gezmeyi planladığım dostlarım ve biz hepimiz karı koca emekliyiz, yani para kısıtlı zaman bol, haziran ayında istanbuldan çıkdıkmı ekim ayı geri döneriz artık, böyle geziler için en az 4 emekli maaşı lazım, 3-4 ay 2+2=4 yetişkinin boydan sıkışık bir yatakda rahat edemeyeceği düşüncesinden dolayı, farklı bir tasarım uygulamayı düşündüm...
Belirtilen karavan iki büyük + boyu 170cm altında iki çocuk için ideal, burada sen haklısın..