haklısın abi fakat yaş sınırını aşana kadar 5+1 citivan olarak işletilebilir bizde 10 karavan var 3 ü bu şekilde muayene sırasında da hç sorun yaşamıyorum örnek 34 uc 3338 panelvandır kamyonet statüsündedir fakat karavan yapılıdır
bu j9'larda karavan yapmak için ideal arabalar fakat ikinci eli hiç yok sıkışsanız ölüyorum deseniz satamıyorsunuz, halbuki parçası hem çok ucuz hem çok bol fakat 2,5 dizel motor yüzünden herhalde tutulmuyor rampalarda hemen bayılıyor, hazır karavan olarak satışta birsürü var 5000-7500tl
bu işin yenilerinden değiliz eskilerindende 20yıllık turizm taşımacılık deneyimimizi karavan kiralama hizmetiyle devam ettirmekteyiz
ticari amaçlı kiralama yapmaktayız günü birlikte musaitse araçlar veriyoruz
yerimiz bağcılarda
bize faydalı olma konusundada teşekkür ederiz.
Çevremizde karavan kiralamak isteyenler çıkıyor onları sizlere yönlendirmek adına sormuştum teşekkür ederim.yeriniz bize çok uzak değil aslında birgün tanışıp araçlarınızada yakından bakmak isterim fikir almak açısından.
Çevremizde karavan kiralamak isteyenler çıkıyor onları sizlere yönlendirmek adına sormuştum teşekkür ederim.yeriniz bize çok uzak değil aslında birgün tanışıp araçlarınızada yakından bakmak isterim fikir almak açısından.
Sevgili Zarena ben 15000 civarında 2004 model dukato alıp kalan 5000tl ilede içine başlayabiliyorum imkanlarım buna yetiyor, yani toplam 20000tl bütçem var yetmediği yerdede yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyorum, bilgi ve önerilerin için teşekkürler
Levent abi bendeki teknik malzemeleri gördün,arabayı aldıktan sonra eğer ihtiyacın olan malzeme varsa hepsini kullanmak için alabilirsin seve seve veririm.hatta fırsatım olursa yardımada gelirim gerçi ustalık adına iddam yok senin yanında sadece büyük parçaların montajında işin ucundan tutacak üçüncü kişiyede ihtiyaç oluyor.
Çok teşekkürler Yusuf, ihtiyaç halinde seve seve koşacağını biliyorum zaten yaparken senle bolca fikir alışverişi yapacağız her konuda, ustalık bende gözüksede tecrübe sahibi sensin rütbe sende yani
Abi benimki karatakım işcilik oldu siz işin detaylarını bildiğiniz için arabanın içine girip düşündünüzmü yaklaşık olarak şekilleniyor.ben önce iç izolasyonu ve kaplamayı yaptım sonrasında ilk koyduğum duş tuvalet bölümü oldu ona göre gerisi kendiliğinden gelişiyor ben yapabildiysem siz alasını yaparsınız.