<div class="bbWrapper"><b>Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="abdullah tepe" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
abdullah tepe' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Abi işin sonu gelsin de, bir gün daha geciksin. Bu arada rahatsızlık ne demek sen aracı bir teslim alda elimizden geleni yaparız.<br />
Saygılarımla
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhaba, Abdullah bey,<br />
Zaten işin sonu gelsin diye düşündüğümüzden, iyi niyet gösterdiğimizden 6 ay +20 günden beri kullanılıyoruz.<br />
Bizi bu kadar süredir mağdur edenler utanıp sıkılmadan geçtiğimiz pazar günki gazetede 700000 dolarlık projelerine müşteri (birkaç enayi) bulabilmek için röportaj yapmışlar. Bize gelince Hergün boktan püsürük bahanelerle uzatma sağlıyorlar. Aracımızın bittiğini (15 mayısta) teslim edileceğini söyleyen bunlardı. 2 ay önce gittiğimizde ise sadece profil iskelet halinde olduğunu gördük 2 aydan beride ilerleme resimlerdeki gibi. Dış boyasını bile 15 - 20 günde yapabildiler. Aradan geçen bunca zaman içerisinde bugün yarın diye hep uzatmaları oynadılar. En son uzatma sebebine çocuklar bile güler: 2'li ocak piyasada yok, Bekoya sipariş verip yaptıracağız. Ocak olmadan teslim almak istediğimizde Çarşambaya gün vermişlerdi.Salı günü aradılar yatak Ankarada dikiliyormuş henüz gelmemiş. Yatak gelse başka bahane çıkacak, kesin. Piyasada bu işin süresi 45 gün, biz 6 ay 20 günden beri oyalanıyoruz.<br />
Perşembe sabahı noksanları ile teslim almayı düşünüyorum. Fakat bu noksanlar nasıl yapılır ? önemlimi ? önensizmi ? bilemiyorum.<br />
Mümkün olsada yanımda bir usta olabilse, o anda. Çünki karşımdakiler yalan dolan konusunda profesyonel. Bunun kanıtı yeni bir müşteri telefon açtığında ilgileri mükemmel, onu bağlayıncaya kadar.Sonrası mechul.<br />
Telefona çıkan bayan işi bağlar, sonra ona ulaşmak çok zordur. Aradığınızda kesinlikle yoktur. Ya toplantıda ya hasta bugün yok yada izindedir. Biz size dönelim derler, günlerce dönmezler.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum. Hayırlısı diyelim.<br />
Sizlerden gördüğüm iyi dilekler sayesinde bir nebze olsun sakinleşmeye çalışıyorum. Allah sizlerden razı olsun.<br />
Selamlar, saygılar.</div>