Motor Modifiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Fronti32 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,664

Fronti32

Yeni Üye
Yer
Tokat
Arkadaşlar ilk olarak hepinize merhaba ben aranıza yeni katıldım ama benim merakım
Off-road a değil daha çok asfalta kavşaklarda yanlamak felan :p
Ama ortak olduğumuz nokta frontera :D
İstemezseniz dışlayabilirsiniz :D
Benim bir fikirim var diyorumki şu hava filitresinin motora bağlı olduğu hortumu çift çıkışlı çatal boruyla iki tane açık hava filtresi bağlasam ne olur ? Ayriyetten siz aracı kaldırmak istiyorsunuz bende indirmek istiyorum ne yapabilirim ? Ve yazın 2 tane 100 mm çıkışlı abartı egzos takmak istiyorum sizce nasıl olur ?
Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Etiketler
Ynt: Motor Modifiyesi

Fronti32' Alıntı:
Arkadaşlar ilk olarak hepinize merhaba ben aranıza yeni katıldım ama benim merakım
Off-road a değil daha çok asfalta kavşaklarda yanlamak felan :p
Ama ortak olduğumuz nokta frontera :D
İstemezseniz dışlayabilirsiniz :D
Benim bir fikirim var diyorumki şu hava filitresinin motora bağlı olduğu hortumu çift çıkışlı çatal boruyla iki tane açık hava filtresi bağlasam ne olur ? Ayriyetten siz aracı kaldırmak istiyorsunuz bende indirmek istiyorum ne yapabilirim ? Ve yazın 2 tane 100 mm çıkışlı abartı egzos takmak istiyorum sizce nasıl olur ?
Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Arkadaşım senin niyetin kavşaklarda yanlamak asfaltı ağlatmak makas vs yapmak, aracı limitlerinde kullanmakmı?

olur aslında neden olmasın onler torsıyonla ıner arkalardada yay ayarlarsan ıner..cıft cıkıs abar eksoz bıraz zor cunku benzın deposu pek musade etmıyo ancak son cıkısa yakın yaparsın gorsellık amaclı ...spacer takıp lastıklerı dısa atıp bıde genış taban lastık attınmı tamam..

Aynen araba ne kadar müsade ederse o kadar limitlerinde kullanmak git bmw felan al diyen çok oldu
Ama cidden fronteradan aldığım zevki hiçbir arabadan alamadım bugüne kadar.
Geniş tabanlı lastik olurda 6 bijonlu jant bulamadım ya ne yazıkki peki o torsiyon ile kaç cm indirebiliriz ?
Ayriyetten hayatımda ilk defa ciddi ciddi bir foruma üye oldum mesaj yazıyorum verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.

Fronti32' Alıntı:
Aynen araba ne kadar müsade ederse o kadar limitlerinde kullanmak git bmw felan al diyen çok oldu
Ama cidden fronteradan aldığım zevki hiçbir arabadan alamadım bugüne kadar.
Geniş tabanlı lastik olurda 6 bijonlu jant bulamadım ya ne yazıkki peki o torsiyon ile kaç cm indirebiliriz ?
Ayriyetten hayatımda ilk defa ciddi ciddi bir foruma üye oldum mesaj yazıyorum verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.

Efe bey hoşgeldin öncelikle. Sizin tarzınızda modifiye sanırım ilk olacak :smiley: biz genelde yol dışı modifiye yaptığımızdan tam tersi de eminim güzel sonuçlar verecektir.

SES için headers kat iptali susturucuyu boşaltman ve hava filtresini K&N ile değişmen yeterli. Fakat ondan önce şanzımanını mutlaka kontrol ettir derim.

Torsiyon önleri indirirde arkayı nasıl indireceksin onu merak ediyorum. Onun yerine 18 jant ve 40 yanak lastik çok daha güzel olur bence.

Tüm bunlardan sonrada kuruş hesabını bırakıp TL hesabına geçiş yapacağını da unutma. :smiley::smiley:

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Açık hava filitresi zaten var arabada
Ve benim anlatmama gerek yok siz daha iyi bilirsiniz bassakta yakıyor basmasakta ben daha 16 litrenin altına düşemedim hemde fronteraya yaktığı hepsi helal olsun :D
Arkaya başka arabanın atıyorum S kasa mercedesinkini taksak felan hiç mi olmaz ya :D

Fronti32' Alıntı:
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Açık hava filitresi zaten var arabada
Ve benim anlatmama gerek yok siz daha iyi bilirsiniz bassakta yakıyor basmasakta ben daha 16 litrenin altına düşemedim hemde fronteraya yaktığı hepsi helal olsun :D
Arkaya başka arabanın atıyorum S kasa mercedesinkini taksak felan hiç mi olmaz ya :D
Açık hava filtresi eğer Air intake denilen sistem değilse zararı olur. Bizim araçlar normalden daha sıcak bir motor ısısına sahip oldukları için sadece açık filtre işe yaramaz aklında olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR