Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endurocu53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,492
Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet

10 numara valla helal olsun size...

Birkez daha öğrendim bizim laz Gelinlerimiz, Damatlarımıza neler yapıyomuş böyle şair olmuş valla :smiley:

Etiketler

tolgaturk' Alıntı:
kayserulu deduğume bakmayun
istanbulda yaşuyorum şaşmayun
belki olamayrum ama laz
damat olacağum kesin size bu yaz

allah izin verirse :smiley:

Tolga bey, siz şimdiden olmuşsunuz.
Keyifle okudum :D

harika manzalar. güzel paylaşım. 1 yıl kaldığımız rize'de 1991 yılında babamla birkaç kez alabalık avına gitmiştim. birkez yakalayabilmiştim gerçekten bir teknik ve itina istiyor alabalık avı :D bu resimler rize özlemimi iyice arttırdı, gezmek, görmek ve yaşamak lazım. ağustos ayında gideceğiz değilmi murat abi ;D

Memleket hepumizun,
Şart değuldur olmak laz.
Biraz zaman ayirup,
Gitmek lazum bu yaz..

Muhlamayı görünce,
Ben de edeyum dedum.
Tadini alamadum,
Burayı uyduramadum :D

ee benden mani anca bu kadar ;)

Mithatcan' Alıntı:
Balık tutulan yer mollaveis köprüsüne gelmeden 100 mt aşşağısı olabilirmi?

Hatta bi alabalık çiftliği var orda kullanılmayan kapalı havuzları boş... Çok benziyor oraya.

mithatcan o balık tutulan yer ispir erzurum arası leylek boğazı geçidi

tolgaturk' Alıntı:
kayserulu deduğume bakmayun
istanbulda yaşuyorum şaşmayun
belki olamayrum ama laz
damat olacağum kesin size bu yaz

allah izin verirse :smiley:

bize adamluk lazım
sorun değil memleket
kızlarumuz mert olur
yaşantına dikkat et
::smiley: ;D
severuk enişteyi
olursa eyi uşak
sert adam bize gelmez
huyun olsun yumuşak
:D
allahum mesud etsun
tamamina erdursun
kızumuz muhlamayı
hemen sağa yedursun

mesut ve bahtiyar olun inşallah
rizeye geldunuzmi muhlamanuz benden

bora1071' Alıntı:
harika manzalar. güzel paylaşım. 1 yıl kaldığımız rize'de 1991 yılında babamla birkaç kez alabalık avına gitmiştim. birkez yakalayabilmiştim gerçekten bir teknik ve itina istiyor alabalık avı :D bu resimler rize özlemimi iyice arttırdı, gezmek, görmek ve yaşamak lazım. ağustos ayında gideceğiz değilmi murat abi ;D

bora bey inşallah geldiğinizde görüşelim . samsun moto festivaline gelecek dostlar varmı büyük ihtimal ordayım çadır muhabbetine katılmak isteyenler gelsun .aksilik olmaz ise

Nursel' Alıntı:
Memleket hepumizun,
Şart değuldur olmak laz.
Biraz zaman ayirup,
Gitmek lazum bu yaz..

Muhlamayı görünce,
Ben de edeyum dedum.
Tadini alamadum,
Burayı uyduramadum :D

ee benden mani anca bu kadar ;)

doğri söze ne denur
nede güzel söyledun
patlattun iki türki
arzu endam eyledun
:mad: :mad:
muhlamayı görenler
hemen oliyi şair
muhlamasuz olmazmi ..?
delil yok buna dair
;)
herşeyde bir hayır var
söylerdi büyüklerum.
muhlamanuz hazırdur
yemesine beklerum

slm ve saygılar

endurocu53' Alıntı:
bora bey inşallah geldiğinizde görüşelim . samsun moto festivaline gelecek dostlar varmı büyük ihtimal ordayım çadır muhabbetine katılmak isteyenler gelsun .aksilik olmaz ise
esasında o festivale gelip, belki tanırsınız fatsa'dan mehmet ali çay'ın dr 350 ye bakıp, deneyip, pazarlık edip satınalmakta gönlümden geçenler ;D

endurocu53' Alıntı:
doğri söze ne denur
nede güzel söyledun
patlattun iki türki
arzu endam eyledun
:mad: :mad:
muhlamayı görenler
hemen oliyi şair
muhlamasuz olmazmi ..?
delil yok buna dair
;)
herşeyde bir hayır var
söylerdi büyüklerum.
muhlamanuz hazırdur
yemesine beklerum

Selam ve saygılar
:D Çok teşekkürler. Gelecek yaz için Çingit planımız var. Belli mi olur, belki yollarımız kesişir muhlamanızın tadına bakarız :smiley:

Nursel' Alıntı:
:D Çok teşekkürler. Gelecek yaz için Çingit planımız var. Belli mi olur, belki yollarımız kesişir muhlamanızın tadına bakarız :smiley:

inşallah planınızda sapma olmaz dilediklerinizle gezinizi tamamlarsınız...

Ynt: Motor, Mıhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet

Sedat Bey, çok naziksiniz, muhteşem kareleri bana armağan etmenizden dolayı çok teşekkürler ediyorum. Karadeniz turuna çıktığım zaman Çamlıhemşin'de Fırtına Deresinin de etkisiyle bir evim olsun istemiştim, şimdi muteşem güzel fotoğraflarım oldu, emeğinize ve ellerine sağlık. Temmuz da gelmeyi planlıyorum yeniden, sizin de söylediğiniz gibi bu güzellikleri hep birlikte seyreyleriz umarım, selamlar memleketimin güzelliklerine ve siz dostlara..

endurocu53' Alıntı:
zerrin hanım yorumunuz ve sözleriniz için teşekkürler . bulutların aşağılarda olduğu fotoğraflar için özel bir tekniğim yok digital makinem herzaman yanımda manzarayı yakaladığımda mutlaka dururum ve bunu ölümsüzleştiririm ekipte durmak zorunda kalıyor bazan ufaktan kızıyorlar haklılar o zaman siz şu mola yerine kadar devam edin ben en arkadayım diyorum. sisin yamaçlara doğru tırmanmaya başlama anı genelde yüksek rakımlı geçitlerde öv sonra 3-6 arası oluyor ve dönüş anlarımıza denk geliyor bazanda gündüz her an olabiliyor . bununla ilgili son resmi toprağım ve adaşımın izniyle size armağan ediyorum . çamlı hamşin yukarı kavron yolundan iki resim . libyadaymışsın adaş rabbim hayırlı dönmekler nasip etsin .
bu güzellikleri hep beraber temaşa etmek nasip olur
Selam ve saygılarımla

tolga enişte öyle bedavadan en iyisine konmak yok. Huyumuzda agirdir adetlerimzde Ah benim zavallilara yaptiklarimi bir bilsen sulalede enişte bagimindaki milletler pek bulaşmaz şahsen bana..
Muhlamayi yemeden once çozama suyunun hasindan içmen lazim ekşidir biraz ama şarap gibi idare etcen artik.
Onu geçtin mi yemegin kemikli yerinden başlican onune ne koyulursa yicen
ahh ahh neler yaptim neler
Aslinda sana bir kiyak yapip bir kaç tıyo versenmi şahirligi kapmişin isindim sana ben çok hirpalamasin bizim uşaklar seni sonra,
kuyis halalayis etme oralara sonra

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.