Sitenizin yeni üyesiyim.Tanışma kısmında kendimden bahsettim.Doğuştan motorcuyum tabiri belki benim içinde denebilir.Liseden bu güne kadar kullandığım motor sıralamam şöyle;Vespa-1954 model Harley Davidson-Cros DT Yamaha-Cros Honda-535 Virago Yamaha-fjr 1200cc Yamaha-ve şu anda kullandığım motor Kawasaki KLE 500 endruo dur.Didim-Akbükte Aralık ayına kadar kalıyor sonra Ankara' ya gidiyor-Mart' ta tekrar Akbük'e geliyorum.Şimdi akbükte planladığım bir gezi projem var.Akbük-seçuklu-tire-ödemiş-gölcük(bir tabiat harikası,kıreter gölü,sırf onu fotoğraflamak için de gidiyor um)bozdağ-salihli-manisa-sipill dağı ağlayan kaya ve dönüş.
Geçen sene MİLAS uyku vadisi kanyonu yarasalı mağara- Bafa gölü nün güneyi Kapıkırı na gittim,efsane bir yer doğası büyülemişti beni.
Bulunduğum yer konumum heryere yakın sayılır.Bafa gölü 15-20 dakika sabah kavaltısı. Söke 45 km. Milas 49 KM. Güllük 60 km.Bodrum 120 km. hooop noluyoruz yazdıkça yazıyorummmmmmm.
2. el nevgasyon türkiye yolları yüklü bir şey arıyorum....avatar da resim-fotoğraf koyamıyorum niye.
kalın sağlıkla