Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 411,581
Ynt: Motorunuz Nedir?

MERHABALAR
ADIM MURAT COŞKUN.ARANIZA YENİ KATILDIM.ANTALYADA YAŞAYAN ANKARALIYIM.BENİM MOTORUM 1996 MODEL SUZUKİ DR 800 BİG.ARAZİDE DE YOLDA DA CANAVARDIR. DAHA ÇOK ARAZİDE KULLANMASINI SEVERİM.HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER...

Murat aramıza hoşgeldin,1996 MODEL SUZUKİ DR 800 BİG güzel sağlam bir makinadır,servis ssorunu yaşamassan tabiki,Yazılar ufak harfle olursa memnun oluruz,kim demişse büyük harf hakarettir diye halt etmiş,her zaman binermisin yoksa sadece yaz,dan yazamı,.

Murat kardeşim. Aramıza hoş geldin DR 800 gerçekten de böyük makina, nerdeyse benim boyum kadar. Ben DR350 almaya gittim, oturdum üzerine ayaklarım kaldı havada.

Buralara yolun düşerse bekleriz. UFUKK abümle oturur kahve içeriz karşılıklı.

Murat VURAL
KOCAELI

muhabbet köşesindede kahve sohbeti yapıyoruz ferdane ile.

ankarada 3 mevsim binebiliyordum ama burada(antalya) sürekli binebiliyorum ama 4x4 de var .o nedenle bazen aksattığımıda oluyor bu arada servis problemi yüzünden honda grubuna geçmeyi düşünüyorum.transalp yada yamaha tenere olabilir..

bende honda,ya ama transalp,a değil yaaaaaa o ağır abi bize ters gelir.

şartlar işte... ama kullanım açısından dr 800 den memnunum.boy 1.90 olunca iriliğide avantaj oluyor .ama bende transalp yada afrıcan twın tercih ederim.

Hocam, sende o boy ve cüsse varsa Afrikalı en uygunu. GOLDWING gibi birşey zaten fakat yüksek model bulmak zor zaten bir tarihten sonra üretilmedi. Transalp onun yanında ortasiklet gibi kalıyor. ya 2007 yada 2008 modelinde birtakım rahatsızlıklar olduğunu söylüyordu kullanıcılar ama 2009 d düzelmişler. Transalpin biraz fazla yaktığı da dedikodular arasında.

benim bou müsait olmadığı için büyük hacimli yüksek makinalara binemiyorum. Şu an Honca XL200 kullanıyorum, gayet menunun hele virajlarda müthiş. Racingçiler gibi yatıyorum virajlarda. Gönlümde BMW f650 vardı UFUKK abi aklımı çeldi. Zaten imkanlar da bozuk uzun süre böyle idare ederim herhalde.

africa tıwın mehmet arkadaşımızda var çok seviyor motorunu.

dostum sen dr 800 e pek oturmadın galiba o da az değildir...bu arada f 650 almamak iyi bir karar bence.çok lıght...

dr800'selesi afrikaya göre daha yüksek, ön furşlardan iki cm alçaltarak kullanabildim, ama yolculuktaki rahatlığı afrikayı aratmaz

Gültekin' Alıntı:
Vurun abalıya... Layt-mayt...

Gültekin merhaba,
Bu sitede seni görmek güzel, ben çoğunlukla karavan bölümündeyim seni yeni gördüm kusura bakma