merhabalar ben de iki teker sevdalısı bi kardeşinizim fakat ailem sebebiyle malesef motor kullanamıorum ve bu aşk beni yedi bitirdi umarım benmde bir gün motorum olur
merhabalar ben de iki teker sevdalısı bi kardeşinizim fakat ailem sebebiyle malesef motor kullanamıorum ve bu aşk beni yedi bitirdi umarım benmde bir gün motorum olur
Merhabalar efendim çoook öncelerden beri heves etmiştim 6 ay önce ilk başlangıcımı yaptım Bisan-Lifan 250cc Roadstar (Yamaha Virago kopyası diye kendimizi avutuyoruz işte ama güzel makine ;D)
Ne yapacağımı bilmiyorum ... Karavanım olsun, motorum olsun(var), offroad aracım olsun, dalgıçlık yapayım, dağcılık yapayım (meslek icabı kısmi olarak yapıyoruz)vs... istiyorum yetişebildiğim müddetçe istediklerimi yapmak için uğraşan biriyim burayı keşfettim yapamasamda ekmek banıyorum ...herkese selam ve çook teşekkür ediyorum...
merhaba motorunuz çok üzelmiş sanırım herkezde aynı dert var birçok şey yapmak istiyoruz ama imkanlardan dolayı çogundan mahrum kalıyoruz herdeim gönlünüzden geçenleri yapabilmeniz dileği ile...
Selam yeni merak sardığım Motorkaravan olayını araştırırken siteye rastladım.Yeni üye oldum.Siteyi , çok kapsamlı geniş kitlelere hitap ettiği için çok beğendim.
Ben motor hastasıyım aynı zamanda.Şu an bindiğim ve sırf zevk için kullandığım RACE motorum var.
Genelde hava iyi olduğu zaman gezi amaçlı kullanıyorum.Kışın kapalı örtüsünde durur.
Hoşbulduk öncelikle tüm motor tutkunlarına Allah kaza bela vermesin.Bu malüm İstanbul trafiği, Allah korusun.
Toplantılarınıza , inşallah fırsat ve uygun zaman olursa katılmayı ben de çok isterim
Hoşbulduk... Ben de malesef adrenalin tutkusu olduğu sürece race makine kullanırım.Fakat eşim bundan çok rahatsız.Sırf bu yüzden belki sport turinge geçebilirim.
Örn. Honda paneuropan st 1300 olabilir..Ama tüm arkadaşlarımın çoğu enduracı..
merhaba motorunuz çok üzelmiş sanırım herkezde aynı dert var birçok şey yapmak istiyoruz ama imkanlardan dolayı çogundan mahrum kalıyoruz herdeim gönlünüzden geçenleri yapabilmeniz dileği ile...
Öncelikle selamlar herkese.Bu sitede yeniyim.NURSEN-İM nickli canımdan çok sevdiğim arkadaşım sayesinde buldum.Bayan olarak başlangıç motorum cbf 150'di.Onu sattım şimdi R1 de artçı olarak devam ediyorum.Ama bahara 250lik bir tane düşünüyorum.
canım benim hoş geldin aramıza )) inan çok geç gördüm iş güç derken fırsat bulamıyorum siteme bakmaya seni offroad da da görmek isterim.inan bana motordan daha zevkli )) seni çok seviyorum kankam ya sen bi tanesin...