Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 390,344
Ynt: Motorunuz Nedir?

ZUSTA.. arkadaşının yaptığı nasıl bir cehalettir akıl sır erdiremedim. İnşallah en kısa zamanda ayarını tutturusun makinanın...

çok şükür sonunda bende motorumu yazabiliyorum ;D 2010 GT250R 8)

mrtvural' Alıntı:
Çok iyi.. Aramıza hoş geldin. Allah kaza bela vermesin. Gezi ve etkinliklerimize bekeriz aynı zamanda gezi fotoğraf ve yazılarınız da.

Selamlar

teşekkürederim... amiiinn.. kimseye vermesin... inşallah o günler de gelecek, çok isterim etkinliklere katılmayı...

Yeni motorumuz KLE 500
uzun yollara hazırız...[attachment=1]

esinti2' Alıntı:
Yeni motorumuz KLE 500
uzun yollara hazırız...[attachment=1]
hayırlı olsun.. güzel anılar yakalamanız dileğiyle..

f 650 gs kullanmaktayım..

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/56773-motora-sente-ayari-nasil-verilir.html linki bi incele derim... Bu arada bendede bisan-lifan roadstar 250cc var aynı motor ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59.740

Transalp'06 Şehir içi,kısa günübirlik veya uzun konaklamalı grup gezileri.Deniz koyları,dağlık bölgeler.

serif' Alıntı:
transalp'05 kullanıyorum. daha önce 97 f650 ve yamaha xt350, 93 model kullandım.
cumartesi de çalıştığımdan uzun hafta sonu gezisi yapamıyorum.daha çok şehir içi :'(.anca tatillerde...
şerif bey,merhaba,üzerinizdeki kıyafetin markası ile nereden temin edileceğini öğrenebilirmiyim,teşekkürler.

Herkese merhabalar; gezenbilir ailesine çok yini katıldım tüm forumları ilgiyle takip ediyorum.Motosiklete gelince 2001 model Honda Africa Twin'im var.Hem on-road hem off-road tüm şartlarda gık demeden bana katlanıyor ;D

selamlar boludan akın baran 8 yasımdan berı motor kullanıyorum ve suan zonkshen kros kanunı seyhan kup mınsk 1952 zundapp ve el yapımı atvm vardır ayrıyeten offroad tutkunuyum bu arada yasımı belırtmyı unuttum yas 31

SON KONULAR - FORUM