Motorunuz Nedir?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 373,084

Etiketler
Ynt: Motorunuz Nedir?

merhabalar ben de dragstar650 kullanıyorum kısa geziler ve şehir içinde ağırlıklı olarak ;D
 


Ynt: Motorum ve ben


-6 sene sonra; motorluyaşam güncellemem-
2006 da yazdığım aşağıdaki mesajdan sonra, 2010'da YBR'mi 36,000 km de sattım, istanbul şehiriçi; istanbul ankara ve istanbul bursa dahil YBR beni hiç üzmedi. Yeni sahibini de mutlu edecektir.
Sonrasında Suzuki V-Strom DL1000 2002 model 67,000 km'de satın aldım arkadaştan, onunla 15 ay, 10,000 km yaptım, çok güçlü ve ağırdı, şehiriçi için uygun değildi, uzunyolda ise iyi gidiyordu. Şu an bende olan Yamaha Fazer 2003 model karbüratörlü 36,000 km ile takas ettim, DL full aksesuar ve çantalı idi, üzerine 800 TL para aldım. Fazer de fişek gibi motor, karbüratörlü olmasına rağmen soğuk çalışma, devir dengesi felan mükemmel, ben yamaha seviyorum galiba..

 

Ynt: Motorum ve ben



Evet Fazer çok agresiftir..Çok kullandım halende özlüyorum..Kıymetini bilin ihtiyaç olmadığı sürece değiştirilcek motorsiklet değildir..Tekrarda hoşgeldiniz..
 






Ynt: Motorunuz Nedir?

Merhaba
İsmim Ozan. Amasya da yaşıyorum.
Çekik gözlülere karşı her zaman zaafım olmuştur. Bu yüzdendir ki 150 ut ile birlikte geçiriyorum günlerimi.
İsmi ise Su Göreceğiniz gibi ismini plakasından almakta.. Ktm alacağım gün Su'yun hala yanımda olmasını istiyorum.. Şuan odamda iskeletine kadar sökülmüş durumda.. Keyfi olarak söktüm yeniden topluyorum iyikide sökmüşüm çünkü onu para verip almak sahip olmak değilmiş.. En ufak vidasına kadar tanıyorum artık Evet o bir çinli.. Sanki japonyadan gelip Çinli olmuş bir çinli 8)
Benim gibi inatçıdır. Bir dediğimi ikilemez. İmkansız yoktur onun için. Nasılda abartıyorum yahu
Yo yoo gerçekten öyle hissettiriyor bana.
Son olarak görseller var inşallah hoşunuza gitmiştir..
Çivili teker ise kendi üretimim olan bir teker.. Kar ve buzlar için yaptım.. 600 rr ile asfaltta ki viraj ne ise.. Su içinde dağda ki 90 derecelik viraj o demek o tekerle.. Kar ve buz dahil
Görüşmek üzere..









 

Ynt: Motorunuz Nedir?

Önce Mondial 125mt vardı onu sattık , yine mondialin 150rf modelini aldık şimdi onu da sattık kardesim araba almak istiyor benim de üniversite bitsin il işim ya cross ya racing motor almak ;D
arada alınıp satılan mobiletleri saymıyorum bile kardeşim motorcu oldugu için toplayıp satıyor
 






Ynt: Motorunuz Nedir?

Nefis birşey hocam. Torunlarına kalacak çok güzel bi makine bu..
 




Ynt: Motorunuz Nedir?

2007 YILINA DRZ 400 yola çıktım, 54000km. yaptım şim ve sipopların deyiştirdim,yola devam ediyorum.57 yaşındayım 60ında HİNDİSTAN projem var,motosiklet tutkunu arkadaşlarına güvenli saglıklı sürüşler dilerim.