İyi güzel diyonda Süleyman hoca... Nereye takacaz ya bagajı.. Bagaj demiri yada ona benzer bir aparat yok orda.. Sadece bagaj demiri için civata yerleri var. TOPCASE için orda bir bagaj demirinin olması gerekiyor... Direk çamurluğun üzerine olmuyor bir türlü..
O da doğru aslında.. Biz şehir içinde yada şehirden şehire gezmiyoruz ki.. Bizim aldığımız yolun %90'nı dağ, bayır arazi, taş toprak..
Topcase pek bize göre değil..
Celal ve Murat ağabey Tapkase takmayacaksanız takılan ikinci bir motor alacaksınız o zaman. ;D Hoplamak, zıplamak,uçmak çamura,,dereye girmek için
Bende ikinci motor olarak sizin motorlardan düşünmüyor değilim hani. :
Süleyman kardeşim... Hoplama-zılamaya hemen girme ama kamp, offroad gezi, dere tepe, dağ bayır patika, taş-toprak yağmur çamuru şiddetle tavsiye ederim.. Çok şey kaçırıyorsun..
Süleyman kardeşim... Hoplama-zılamaya hemen girme ama kamp, offroad gezi, dere tepe, dağ bayır patika, taş-toprak yağmur çamuru şiddetle tavsiye ederim.. Çok şey kaçırıyorsun..
İsmim Ömer, aslen Mersin'liyim fakat Ankara'da yaşıyorum
26 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim.
Daha 6 aydır motora biniyorum ama motorsuz geçen yıllarımın acısını çıkarmaya çalışıyorum her fırsatta
İsmim Ömer, aslen Mersin'liyim fakat Ankara'da yaşıyorum
26 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim.
Daha 6 aydır motora biniyorum ama motorsuz geçen yıllarımın acısını çıkarmaya çalışıyorum her fırsatta
Son gezimde Hatay'da sıcağa dayanamayıp montu çıkarmış, dirsek korumayı takmıştım, kıyı şeridinden Antalya'ya, oradan içerilerden İzmir'e kadar hemen hemen hep bu şekilde sürdüm, sonuçta fırın sütlaç gibi yarısı beyaz, yarısı yanık bir şey oldum
Atletin kenarından görülen beyazlıklar var zaten farkettiğiniz üzere, bir de dirsek koruma ve eldivenin sebep olduğu yanıklar var, zebra gibi yani kollarım, ne zamana düzelir bilmem
Evet, fotoğrafçılık da var biraz, öyle kendi çapımda.