Ynt: Motosikletinizle Yılda Ortalama Kaç Kilometre Yol Yapıyorsunuz?
Çogunlugu arazide olmak üzere haftalık 200 km senede 6000 yada 10.000.gibi geziyorum ekstra gezilerde oluyor tabi uzun yol gezilerimde oluyor fakat ortalama senelik 10.000 k.m diyorum
250'lik Regal Raptor var bende, bu sene Şubat ayında aldım (nitekim sürmeyi de o aralar öğrendim)
ya kilometre göstergesi bozuk, ya da 17000'i devirdim bile 8)
Ulaşım aracı olarak veya fazla km yapayım düşüncesi ile binmiyorum motoruma.
Kafam esince solo olarak çıkıyorum 40-50 km yapıp çekiyorum garaja.Arkadaşlarla günübirlik ve konaklamalı gezilerde yapıyoruz.
Karaoğlanı alalı 26 temmuz da 2 sene oldu ve km 8.000 küsürde.Bu sene grubun doğru dürüst toparlanamaması nedeni ile pek uzun geziler yapamadık.En son Kastamonu-Ilgazda takılı kaldık ;D inşallah umut ediyorumki burada çok daha güzel günler bol km.li günler bizi bekliyor.
Amin, Allah herkesi kaza beladan korusun , motosikletçileri 2 defa korusun !
Müdür inşallah tüm sıkıntılar geçer, zaman herşeyin ilacı, 1 sene sonra bu gün ki derdini hatırlamıyor insan, Allah sağlık versin, gerisi gelir.
GomerciN' Alıntı:
250'lik Regal Raptor var bende, bu sene Şubat ayında aldım (nitekim sürmeyi de o aralar öğrendim)
ya kilometre göstergesi bozuk, ya da 17000'i devirdim bile 8)
Ayda 1500 km yol yapıyordum ilk motorumu aldığımda. Sonra ikinci motorumla da yine nispeten o civarda yaptım. Motor küçük olunca insan daha çok gezmek istiyor çünkü. Motor büyüdükten sonra daha az biner oluyorsunuz. Şehir içinde tercih etmemeye başlıyorsunuz. Ortalama yılda 10.000 diyeyim ben.
şu an honda,nın km si 321 bin km.re.yılda 100 bin km yakın yapıyorum,araçla trafik sorunum oluyor motorla gidiyorum,hafta sonları uzun geziler,ve yıllık izinlerimde türkiye turu olsun o kadar km,re ama honda banamısın demiyor tabiki.işten eve veden işede motorla tabiki.
kuroscu' Alıntı:
Çogunlugu arazide olmak üzere haftalık 200 km senede 6000 yada 10.000.gibi geziyorum ekstra gezilerde oluyor tabi uzun yol gezilerimde oluyor fakat ortalama senelik 10.000 k.m diyorum
Ufuk abim.. BMW üzerinde fotoğrafın var ama HONDA'dan bahsediyorsun.
Bir ara geleyim de güzel bir fotoğrafını çekeyim HONDA ile. Fakat sana yakışacak en güzel motoru biliyorum ben. Sende biliyorsun.
UFUKK' Alıntı:
şu an honda,nın km si 321 bin km.re.yılda 100 bin km yakın yapıyorum,araçla trafik sorunum oluyor motorla gidiyorum,hafta sonları uzun geziler,ve yıllık izinlerimde türkiye turu olsun o kadar km,re ama honda banamısın demiyor tabiki.işten eve veden işede motorla tabiki.