<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Motosikletinizle Yılda Ortalama Kaç Kilometre Yol Yapıyorsunuz? </b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="mrtvural" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
mrtvural' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Honda fazla bakım gerektşrmiyor aslında.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Aslında her motosiklet yaklaşık aynı düzeyde bakım gerektirir.Manuelde periyodik olarak belki 50 farklı noktanın bakımı vardır ama çoğu kişinin yaptığı motor yağı değişimi,zincir yağlanması ve subap ayarından ibarettir.Ben de eskiden bu servis kılavuzları işi abartıyor,çok ayrıntıya girmişler derdim ama bakım zamanını geçirilen her ayrıntının sonradan başa dert olabileceğinin farkına vardım.Soğutma sıvısı değişimi,fren hidrolik değişimi,süspansiyonların yağ değişimi ve kontrolü,debriyaj-gaz ve jikle tellerinin yağlanması,ön furş rulmanlarının yağlanması,arka süspansiyon pro-link rulmanlarının yağlanması,benzin filtre ve seperatörlerinin kontrolü,motosiklet üstündeki çeşitli mesnet,yatak ve keçelerin kontrolü ve bunlar gibi birçok ayrıntı aslında yapılması zorunu bakımlar.</div>