selamlar,
gunden gune daha da heyecanlaniyorum aslinda. bir an evvel planlari yapmak, rotayi hazirlamak, ekipmanlari almak, bilgi toplamak, sponsor bulmak istiyorum. ama cok iyi biliyorum ki sifirdan baslanmasa bile dunya turu hazirliklari en az 2 yil suruyor.
belgesel cekme, kitap cikartma, dvd hazirlama gibi sonuclari da olacak elbet gezinin. ama su anda hayatimin baska bir donemecinde oldugum icin acikcasi bunlarin hicbirini yapmaya firsatim kalmiyor. 2 hafta sonra ana karargahim ve harekat merkezim ankara olacak sekilde ilk adimi atacagim.
once rotayi cikartacagim, sonra rota uzerindeki ugrayacagim sehirler ve gorulecek yerleri cikartacagim. bundan sonra gerekli burokratik belgeler ile ilgili bilgiler toplayacagim, sonra teknik ekipman listesi, maliyet hesabi yapacagim. tum bunlari yaptiktan sonra hepsini guzelce bir dosya haline getirip sponsor aramaya cikacagim.
nasip olursa da 2009'un ilkbahar veya sonbahar mevsiminde de gazi cevirecegim.
tum bu asamalar gecilirken en buyuk destedigim sizlerin yardimi olacak. bu site ana bulusma yerimiz ve herseyin adim adim yayinlanacagi yer olacak.
simdiden hepinize cok tesekkur ediyorum.
gorusmek uzere
ozhan u.