Motosikletleri Farkedin Etkinliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezent-i Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,601

gezent-i

Kamp II
Yer
İzmir
Sayın Hakkı Derkunt, Radyomoto olarak bir organizasyon düzenlemiş. Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nin önünde Cumartesi ve Pazar Günleri (4 Hafta Boyunca) araç sürücülerine hitaben hazırlanmış bir motosikletleri farkedin bildirisi dağıtacak.

ETKİNLİK TAKVİMİ :

Etkinlik için 4 haftalık resmi izin alındi. Hava şartları uygun olduğu "Yağış olmayan haftalarda" yapılacak. Hava uygun olursa 4 haftada bu etkinliği yapılacak. Etkinlik alanında bir ÇADIR kurulacak Tüm Motosiklet kullanıcılarını bu etkinliğe bekliyoruz.

1. Etkinlik Haftamız 26 ve 27 Aralık 2009 Cumartesi ve Pazar Saat: 10:00 dan 18:00
2. Etkinlik Haftamız 02 ve 03 Ocak 2010 Cumartesi ve Pazar Saat: 10:00 dan 18:00
3. Etkinlik Haftamız 09 ve 10 Ocak 2010 Cumartesi ve Pazar Saat: 10:00 dan 18:00
4. Etkinlik Haftamız 16 ve 17 Ocak 2010 Cumartesi ve Pazar Saat: 10:00 dan 18:00

Bu haftalardan hangisinde zamanınız uygun olursa yanımızda olun. Birlikten Güç Doğar. Birlik beraberliğimizi Gösterelim.

Gayret ve ilginize şimdiden teşekkürler.

Facebook etkinlik linki

http://www.facebook.com/home.php?ref...950897&index=1

Ben İzmir'de olacağım için katılamayacağım ama bu duyuruyu yaparak en azından tüm motorsiklet kullanıcılarının kendi çevresine bunu yayarak etkinliğe katılımı sağlamak ve istediğimiz dikkati çekebilmek adına bir taş da ben koydum kanaatindeyim.

Sevgilerimle,

Selim

Etiketler
etkinlik
Ynt: Motosikletleri Farkedin Etkinliği

Yanında yer almak gerekli,bu etkinliğe katılmak isteyen müsait bir zamanda uğramalı kısa sürelide olsa. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR