dostlarla bir arada....
[attachment=1]
benim diger arkadas ve turlar sayesinde buraya bir alistik ki...ne siz sorun ne ben...yedigim en lezzetli tereyagli karidesi onlar tattirdi..artik o enerjiyle...gitmeyecek yer yok neredeyse.
ve NORMAL vatandas olarak izmir den bir ani.( MOUNTAINBIKER olarak da gelecegim....))) ayni noktada bi foto cekicem,izmirrrrrrrrrrrrrrrrrrr anisssssssssiiiii) )
ilk kursun aniti ve saat kulesi-izmirin simgesi...sevgiler izmireee
[attachment=1]
oglen vakti 11:30 gibi SEFERHISAR dan hareket ettim.kafamda tam olarak IZMIR merkez yoktu,sadece bu gun nereye kadar gidebilirim bi bakalim diye pedal cevirmeye basladim,asil guzelbahceye gidip donmekdi icimden gecen,ama oraya varipda izmir i gorunce dayanamadim devam ettim,sanirim saat 13 00 gibi filan konak meydanina vardim..alsancak dan kordondan dolanip geri donmeye basladigimda saat uce geliyordu.standart izmir ruzgari nin engellemesine ragmen guzelbahceye varip seferhisara donunce arkadan esen ruzgarla son 20-30 km yi sigaciga kadar sorunsuz geldim...haa bu arada birde redbul takviyesi yaptim...gerci kanatlandirmadi amaaaa.....))genede is gordu...bu gun 7 lt su ictim hepsi ter yolu ile cikti inanilmazdi....ve cok mukemmel bir iklim,antalya ile kiyaslandiginda o kadar ter yarim saatte kuruyor...bizim orada mumkun degil kuruma,kicina ped taksan 7 lt su ile 7 kg olucak....iskence...simdi sirada gumuldur tarafi var....toplamda herhalde 130 km yi buldum arada ki ivir zivir yerlere gir ciklarla....yolda urla ya giden 4 yol bisikletcisi gordum yetisemedim...sagolsunlar izmir in unlu bir bisiklet magazasina konuk oldum,lastik bakmak icin...bugunun bilancosu......02 temmuz 2011....
fotolar....------>>>>>
[attachment=1]
Güzelbahçe :23 km
Konak (İzmir kent merkezi) :45 km
Urla :30 km
Çeşme :85 km
Ürkmez :23 km
Gümüldür :28 km
Özdere :38 km
Selçuk :52 km
Menderes :45 km
Kuşadası :70 km
iste BIZIM koyun saga sola olan mesafe cetveli boyle....demek ki...saga sola rahat rahat pedallayabiliriz....
gitmek isteyen tum pisikletcilere duyurulur....
NOT:
Yakin bi tarihde de sizler icin (basarabilirsem) EFES e ve meryem ana ya bir gitgel yapmayi dusundum.uygulayabildigim taktirde fotolarla burada olacagim...ilginize tesekkur ederim.
Ne güzel yerler geziyorsunuz. Ankara'nın bozkırlarında yapacak çok az şey var. Ya toprak yollarda toz içinde kalıyoruz ya da trafikte egzos dumanı altında Denizi olmayan memleketin hep bir tarafı eksik oluyor işte.
slm,katiliyorum,ama deniz olmadanda guzel yerlere ulasmak mumkun bazen..daga tasa giden icin denizin pek fazla onemi olmuyor aslinda su kenari olsun yeter...ankara yada gelsem oradanda guzel seyler bulacagimiza eminim....onemli olan bakmak degil gorebilmek...ankaranin da disinda gidecek bazi yerler var....sevgiler ve bol bisikletli gunler...
BIRDE diger taraftan bir goruntu koyayim.AKARCA plajlari ve adasi....teos antik kenti arazisi sinirlari icinde olup hatta antik limani da icinde bulunduran bir manzara.
[attachment=1]