bu yazi ve fotolari takip eden dostlar icin...
kimlerle asik attigimi sezon sonunda hatirladigimda,kendim bile huzursuz olucam...kimseyi tanimam etmem ama ,benim yanimda tura gelenlerin harbi sporcu olduklarini ogrenince kendimden utanmaya basladim.ote yandan sevidim onlari tanimakdan.gerisini sormayin.....
Büyük geçmiş olsuni
inşallah sahnelere çabuk dönersin.
büyük sözü dinler konmayı öğrenmeden uçmaya kalkmazsın.
unutma seni yaylaya bekliyorum.
velespiti bagaja koyar çıkarsın inerken türkü çığırırsın.
saolasın...sahnelere dondum ancak ısden gucten artık fırsat bulamıyorum ....sadece sabah aksam 15 er km ev-ıs.......ıs-ev arası ....herseyden sogudum....hayattan bıle.....makınemı de sattım.bısıkletı bıle bırakmayı dusunmeye basladım.
eskıden antalyada bır ıkı kere yolda kufur edecek pozısyon gorurken artık her 100 mt de bır e dustu ....ıskenceye dondu bısıklete bınmek... o nedenlerden dolayı ....hoscakalın...
saolasın...sahnelere dondum ancak ısden gucten artık fırsat bulamıyorum ....sadece sabah aksam 15 er km ev-ıs.......ıs-ev arası ....herseyden sogudum....hayattan bıle.....makınemı de sattım.bısıkletı bıle bırakmayı dusunmeye basladım.
eskıden antalyada bır ıkı kere yolda kufur edecek pozısyon gorurken artık her 100 mt de bır e dustu ....ıskenceye dondu bısıklete bınmek... o nedenlerden dolayı ....hoscakalın...
bunlara rağmen ben varım diyemiyorsan .ben altmışında bile alayına rest çekerken.
Sen şimdididen havlu atıyorsan.
biz arakamızda kimlere ne bırakmaya gayret edeceğiz.
unutma bahara seni yaylaya bekliyorum .
çıkarken bagaja koyarsın inerken TÜRKÜ ÇIĞIRIRSIN....
selam,
antalya da ki en buyuk doga sporlari magazasini siz doga severlerin hizmetine sokmak uzereyiz....ozellikle bisiklet ve kis sporlari ile out door uzerine olacak magazamizda herseyi bulabileceksiniz.
onun disinda bendeniz yakin bir tarihde meraklisi icin extreme bisiklet turlarina devam edecegim.fotolari takip edebilirsiniz....
ATLETICO SPOR MAGAZASI herkese hayirli ugurlu olsun.....