Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,167

Etiketler
Ynt: Mountainbiker's Photos

MOUNTAINBIKER' Alıntı:
bu arada benim eski/yedek bisikleimde huzurlarinizda
ASLINDA daga giderken onuda sirtimda tasiyabilsem,fena olmucakk

veeeee READY to GO (tum nazarlar ve muhteviyatinin inadina!!!!)

y.gulesenoglu' Alıntı:
öncelikle geçmiş olsun, sanırım kırılan gidonunuzda daha önceden bir çatlak oluştu ve aldığı darbe ile çatlayan yerden kırılmış olabilir... umarım sizin birşeyiniz yoktur?

aynen o sekilde ....bu aliminyum malzemenin ve dokum,en buyuk riski uzerlerinde olusan kilcal catlak ve kiriklar.gozle gorulmesi zor olan bu sikintilar,insani hic beklemedigi anda yolda birakiyor,canina bile kast edebiliyor.ben buna benzer bir kac olayi bizzat yasadigim icin pek sasirtmiyor.
kuzu mevzuu na gelince, keske elimde olsa da , tum beni takip eden dostlarla paylasabilecek bir ortam olsa.caniniz sagolsun...yaninda efes ile beraber.....

haa bu arada isin icinde KUZU lafi gecince takip eden okur sayisinda da patlama yasanabilir gibi geldi....heheheeee....

yakin yerlere bir test surusu yapmak var ama,artik korkar oldum.... ;D bu nedir yaaa... :

Geçmiş olsun ara ara bakıyorum hepsi birbirinden merdane fotoğraflar ;D kazasız belasız sürüşler

Geçmiş olsun! Bir iki üç derken dokuz canlı çıkarsanız belki

ewet millet gene yayindayiz
bugunku test surusunden guzel kareler ile.ama once hosuma giden iki kare var....gerisi malum..

gerisi bizden kareler....

sozumuz soz,artik boyle kask ve eldivenle....

buna ragmen..... ;D ;D aksam son dakika da cok ani bir off road a imza atmayi basardim,gec vakitde 3 defa dere gecisi...hava karardigi icin fotograflayamadim,eve 5 kala...

bu arkadas benim bisiklet ortagim,ISKO,herzaman beraber 20 senedir.
ayni zamanda kendisi fotografci...bizim fotolarin recisi ))

Adamın gönlü HÜR olacak kardeşim ben bubnu bilir bunu söylerim.
kendine iyi bak bize lazımsın öptüm.

paylaşımlar için canı gönülden teşşekkürler ediyorum hemen bir bisiklet alıp dağlara cıkmak istedi canım evet anladım bisiklet hastalığını böyle bulaştırıyorsunuz cok güzel bir hastalık ama görüşmek üzere devamını bekliyorum tekerinize taş değmesin