KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
öncelikle geçmiş olsun, sanırım kırılan gidonunuzda daha önceden bir çatlak oluştu ve aldığı darbe ile çatlayan yerden kırılmış olabilir... umarım sizin birşeyiniz yoktur?
aynen o sekilde ....bu aliminyum malzemenin ve dokum,en buyuk riski uzerlerinde olusan kilcal catlak ve kiriklar.gozle gorulmesi zor olan bu sikintilar,insani hic beklemedigi anda yolda birakiyor,canina bile kast edebiliyor.ben buna benzer bir kac olayi bizzat yasadigim icin pek sasirtmiyor.
kuzu mevzuu na gelince, keske elimde olsa da , tum beni takip eden dostlarla paylasabilecek bir ortam olsa.caniniz sagolsun...yaninda efes ile beraber.....
buna ragmen..... ;D ;D aksam son dakika da cok ani bir off road a imza atmayi basardim,gec vakitde 3 defa dere gecisi...hava karardigi icin fotograflayamadim,eve 5 kala...
paylaşımlar için canı gönülden teşşekkürler ediyorum hemen bir bisiklet alıp dağlara cıkmak istedi canım evet anladım bisiklet hastalığını böyle bulaştırıyorsunuz cok güzel bir hastalık ama görüşmek üzere devamını bekliyorum tekerinize taş değmesin