Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,838

Etiketler

Ynt: Mountainbiker's Photos

ewet millet size bir baska yawrunun fotolarini ekde yolladim..daha onceden gordugum bi yawru beni asik etmisti kendine...4x4 den ve karavandan sonra,ikisinin birlesikhali ......
karsinizda U R A L 6X6

boyle bir aracla ek olarak bisikletlerle engelsiz bir doga
6x6 dizel U R A L .....

birkac yeni fotografla yakin cevredeki guzellikler...ancak yine bir agac katliami ve orman ici insaati...

yillar once uzerinden gectigim koprucuk...

aslinda su biraz yuksek olsaydi,daha hos olacakdi,ancak ve maalesef yukarida yapilan set sebebiyle akan su kesilmisdi...ama sunuda eklemekde fayda var,yakinda burayi oyle bir sel alacak ki insanlar neye ugradigini anlayamayacak.cunku setin yapildigi yerden gelen suyun miktari ve debisi kisin bir anda artiyor ve o bolge ayni zamanda heyelan sahasi...buranin durumunu dusunmek istemiyorum..bakalim kis gelince.....gorecegiz..

cok enteresan bir nokta daha var,bu agac koprucugu sel almasin diye celik kablo ile agaca baglamislar....))

ve o ucube insaat ve cevresindeki tahribat uzakdan..

biraz da gorduklerimiz..

ve son olarak her dag bisikletcisinin yada off road meraklisinin hayali olan kuru dere yataginda gezi...

gunesin batisindan sonra...

iste bu kuru dere/nehir kisin ne yapacak bunuda size ileride fotograflarla gosterecegim....ozellikle yagmurdan sonra...

paylasim icin tesekkurler,bilseydim oraya vardigimda ziyaret ederdim...artik bi baska zamana,