haa bu arada rekor gelmis...71 biin kussurr ziyaretci ile...en cok ziyaret edilen konu olmusuz sayenizde...tm bisiklet meraklilarina-foto meraklilarina ve gezenbilircilere duyrulur ve tesekkurler...calismaya gezmeye devam...
kafa kampi yaptik kisa ama guzel ardindan kardes eve dondu ben de yarbas candiri oradan pinarbasi koyu ne ziyarete gittim ama hava yin kotu surpirz yapti.aniden sagnak-gokgurultulu sekilde bastirdi koyde mahsur kaldim birde sogukdu.arkasindan kafaya koydum yagmurda da geri donerim diye...islak bir donus oldu ama...2-3 kere de kaydirdim yokus asagi bisikleti son anda ...resimler taz ve burda haa unutmadan gece bisiklete binmek cok daha zevkli oluyor koy yolundahic bir rahatsiz eden yok it ler haric...
bugun sozde cok guzel bir tur planliyordum ancak elimde olmayan bir sebebden dolayi yalan oldu onun yerine bende cok kisa ama doludolu bi off road antremani yaptim zaten hava sicakdi ancak golgeler de dinlenerek bi kac saat orman icinde kaldim.bi kac foto da oradan cektim.umarim sizi bu sicak da biraz serinletir....
bu gun ogle saati 12:00 itibariyle hava sicakligini gosteren bazi termometreler +49C yi isaret ediyordu...ben de buradaydim..
suyun gozu isimli bir vaha
her zaman taze fotolar ile yola devam.bu yuzme havuzlu koy evi de benim cok sevdigim bir arkadasimin el yapimi ve icadi. eger ki bitirebilirse bu bir degisik concept(!) olucekmis