aynen kardesim...
yaris parkurunu da gordum denedim...nefes nefese...hakkatten bitmisiz artik..genclere birakalim dedim...keske burada olsaydin..bende onun yerine MASA ya cikip ANTALYA ya baktim...eve dondum... :-[ (masa dagi)
Durduğunuz, gittiğiniz her yerde sergi açmalısınız. Portatif panellerle açık hava sergisine birçok belediye destek olacaktır. Hatta gezenbilir dostlarıyla ortak küçük aktiviteler de yapılabilir.
Durduğunuz, gittiğiniz her yerde sergi açmalısınız. Portatif panellerle açık hava sergisine birçok belediye destek olacaktır. Hatta gezenbilir dostlarıyla ortak küçük aktiviteler de yapılabilir.
ilginize tesekkurler....sergi olayini her zaman dusunmusumdur,ancak gercekden emekli oldugumda yapmayi planliyorum bi aksilik olmazsa...begenilere layik olmaya calisiyorum..
simdi kalan diger fotolari da yuklemeye devam edeyim.burada gunun en guzel fotolari mevcuttu..2329 nolu foto ?
Benim en çok hoşuma giden konu konsepti: Her karede bisiklet, teker ya da gidon gibi bir parçasının oluşu. Tek kelimeyle harika bir çalışma. Emeğinize sağlık zaten ziyaretçi sayısı da ne derece beğenildiğinin en büyük kanıtı. Spor firmaları, outdoor mağazalar, dergiler nasıl sponsorluk için birbiriyle yarışmaz hayret !!!Yurt dışı olsa en az 50 firma o bisiklete bir çıkartma yapıştırmıştı.
Aynen abi, hem sürüp hem de fotoğraf çekmeyi düşünmek zor oluyor. Çekmek için çok durman gerekiyor bu da iyi olmuyor. En iyisi gopro ya da başka action kamera geniş geniş çekip duracan Ya da fotoğraf çekmek için çıktığın turlarda bisikleti sadece araç olarak kullanacan, performansı boşverecez başka türlüsü zor
ewet kardesim onemli olan da bunu basarabilmek....hem gideceksin hem de durup kisa sure icinde fotograf kriterlerine uygun guzel kareleri yakalayacaksin...gozun o karelere asina olacak ki bir anda yakalayabilesin...yada yol uzerinde degerli olan manzaralari bisiklet esliginde gostereceksin..sen cekiceksin ki degeri artsin yoksa profi fotocu gelmis bi kiymeti yok.